24Karaattia

24Karaattia eli 24Karaattia.fi on kultakorut ja muut kultaesineet postin välityksellä ostava palvelu. Lue lisää ja 24Karaattia kokemukset.

24Karaattia.fi -palvelu ( www.24karaattia.fi ) on osa OTC-Sijoitus Oy -konsernia, jolle on myönnetty Asiakastiedon Suomen vahvimmat sertifikaatti. Sertifikaatti osoittaa yrityksen maksukyvyn ja maksuvalmiuden hyvää tilaa.

Kulta myydään palvelulle postin välityksellä vakuutetussa paketissa. Aluksi yritykseltä tilataan materiaalipaketti tästä. 24Karaattia.fi lähettää materiaalipaketissa turvapussin, johon kultaesineet laitetaan. Tämän lisäksi mukana on ehdot ja sopimus allekirjoitettavaksi. Kultaa lähettävän tulee liittää mukaan myös kopio henkilötodistuksestaan. 24 Karaattia arvioi lähetyksessä olevien kultaesineiden kultapitoisuudet ja maksaa rahat tilille. Maksusta lähetetään vielä tekstiviesti- tai sähköpostikuittaus.

Siirry tästä 24Karaattia.fi sivustolle >> ( www.24karaattia.fi )

24Karaattia alennuskoodi

Käytä alennuskoodi 24Karaattia verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

24Karaattia kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *