AliExpress

AliExpress (eli aliexpress.com) on todella monipuolinen verkkokauppa. Aliexpress.com -osoitteesta saat miesten ja naisten vaatteet, asusteet, kellot, korut, kengät, laukut, lelut, lastentarvikkeet, urheiluvälineet ja -vaatteet, kodin tarvikkeet, toimistotarvikkeet ja paljon muuta. Ennen shoppailuja muista hyödyntää uusin AliExpress alennuskoodi.

AliExpress ( www.aliexpress.com ) on oikea Aladdinin aarreaitta. Jo edellä mainittujen tuotteiden lisäksi AliExpressistä löytää myös autotarvikkeet, kosmetiikkaa, pelit, pienelektroniikkaa ja älypuhelimet tarvikkeineen.

AliExpress-sivustolla voi maksaa Visa- tai Mastercard-korteilla. Tuotteet toimitetaan yleensä 3-60 päivässä, riippuen tilauksesta ja valitusta toimitustavasta. Tuotteilla on 15 päivän palautusoikeus.

Siirry AliExpress-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.aliexpress.com )

AliExpress alennuskoodi

Käytä alennuskoodi AliExpress verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

TTBF5

TTBF10

Minimitilaus : 50 dollaria.

TTBF4

TTBF4

Minimitilaus : 5 dollaria.

TTBF10

TTBF10

Minimitilaus : 111 dollaria.

PROMO

ALIEXPRESSPROMO

Code to enter: ALIEXPRESSPROMO $3 off, $12 minimum order. Should be redeemed before 01-04, code can be activated until 31-03.

AliExpress kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *