AllSaints

AllSaints (eli allsaints.com) on tunnettu brittiläinen vaatteita myyvä verkkokauppa. AllSaints on kuuluisa katu-uskottavista ja mustanpuhuvista vaatteistaan. Samasta verkkokaupasta löydät niin miesten, naisten kuin lastenkin vaatteet ja asusteet. Katso AllSaints alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

AllSaints-verkkokauppa ( www.allsaints.com ) on erityisen kuuluisa nahkatakeistaan. Verkkokaupassa on myynnissä myös mekot, farkut, kengät, paidat, uikkarit ja ulkovaatteita. Verkkokaupasta voi ostaa lahjaksi myös lahjakortteja.

Tilaukset saapuvat perille noin 7-9 arkipäivässä. Maksu onnistuu kansainvälisellä luottokortilla ja käyttämättömien tuotteiden palautus onnistuu 14 päivän sisällä. Muista kuitenkin tarkistaa ennen tilausta, onko uusin AllSaints alennuskoodi voimassa.

Siirry AllSaints-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.allsaints.com )

AllSaints alennuskoodi

Käytä alennuskoodi AllSaints verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

20% alennusta

SPRING20

All Saints alennuskoodilla 20% alennusta kevätvalikoimasta

30% alennusta

SPRING

All Saints alennuskoodilla 30% alennusta valituista tuotteista

AllSaints kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *