Alppimatkat

Alppimatkat (eli alppimatkat.fi) on kotimainen matkanjärjestäjä. Alppimatkat järjestää matkoja Alpeille erilaisin teemoin. Miltä kuulostaisi pikujoulumatka, kokousmatka, vaellusmatka, hiihtomatka, kesämatka tai vanha kunnon äkkilähtö Alpeille? Ennen matkan varausta kannattaa hyödyntää uusin Alppimatkat alennuskoodi.

Alppimatkat ( www.alppimatkat.fi ) on Alppeihin erikoistunut matkatoimisto. Matkoja järjestetään Alppien ympäristöön eli Italiaan, Saksaan, Ranskaan ja Itävaltaan. Matkoja yhdistää Euroopan parhaimmat laskettelukeskukset ja rinteet, kesällä taas unohtumattoman vehreät maisemat.

Suosituimpia kohteita ovat Itävallan Saalbach, Sölden ja Bad Gastein, Italian Cervinia ja Val Gardena sekä Ranskan Chamonix. Myös All Inclusive -matkoja on tarjolla. Lisäksi Alppimatkat tarjoaa viikoittain vaihtuvia tarjouksia ja aina kannattaa myös tarkistaa, onko uusin Alppimatkat alennuskoodi voimassa.

Siirry Alppimatkat-matkatoimiston sivuille tästä >> ( www.alppimatkat.fi )

Alppimatkat alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Alppimatkat verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Alppimatkat.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Alppimatkat.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Alppimatkat kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *