Apple Store

Apple Store (eli apple.com) on Applen virallinen verkkokauppa. Applen nettikaupasta löydät kaikki Mac-tietokoneet, Apple iPhone-älypuhelimet, Apple iPad -taulutietokoneet, iPod-laitteet sekä tarvikkeet laitteisiin. Tilauksen yhteydessä voi tuotteita myös kustomoida mieluisakseen. Ennen tilausta kannattaa tarkistaa, onko uusin Apple Store alennuskoodi voimassa.

Apple Storen ( www.apple.com ) valikoimassa on tietokoneiden, puhelimien ja tablettien lisäksi myös esimerkiksi Apple Watch, jonka avulla esimerkiksi seuraat aktiivisuuttasi, olet tavoitettavissa helposti ja hoidat vaikka lähtöselvityksesi ilman paperilappuja. Myös Apple Music on kokeilemisen arvoinen palvelu, jonka avulla saat miljoonia kappaleita kuunneltavaksesi kuukausimaksulla.

Apple-tuotteet toimitetaan tilauksen painon ja arvon perusteella. Kaikki yli 40 euron tilaukset toimitetaan maksutta. Tilauksen voi tilata myös valitsemaasi myymälään, mikäli haluat noutaa tilauksesi sieltä. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Siirry Apple Store -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.apple.com )

Apple Store alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Apple Store verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Apple.store alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Apple.store alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Apple Store kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *