Aurumia

Aurumia eli Aurumia.fi vaihtaa kultaa rahaksi eli ostaa kultaa ja hopeaa koruja ja esineitä. Lue lisää ja katso Aurumia kokemuksia.

Aurumia ( www.aurumia.fi ) lupaa markkinoiden parhaan kullan hinnan, kun myyt kultaesineitä. Yritys ostaa myös hopeaesineitä.

Tilaa Aurumian sivuilta Kultalähetys-pakkaus, jonka avulla voit lähettää kultaa turvallisesti vakuutetussa lähetyksessä. Kun Kultalähetys on saapunut Aurumia-palveluun, asiantuntijat arvioivat kulta- ja hopeaesineiden pitoisuudet ja maksaa rahat tilille. Palvelun lupauksen mukaan ”romukulta rahaksi tilille kahdessa vuorokaudessa”.

Kullan myyminen tapahtuu seuraavasti. Ensin Aurumia.fi-sivustolta netissä tilataan Kultalähetys-paketti. Kultalähetys-paketin postimaksu on maksettu ja kullan lähettäminen on siinä turvallista. Kun paketti on vastaanotettu, Aurumia-asiantuntijat arvioivat kultapitoisuudet ja kullan määrän. Romukulta muuttaa palvelun lupauksen mukaan rahaksi tilille tapahtuu kahden vuorokauden sisällä.

Siirry tästä Aurumia -sivuille >> ( www.aurumia.fi )

Aurumia alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Aurumia verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Aurumia kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *