Avis

Avis -autonvuokraus (eli avis.fi) on yksi maailman suurimmista autovuokraamo-ketjuista. Toimipisteitä yrityksellä on yli 160 maassa. Katso Avis alennuskoodi ja kokemuksia Avis.fi -palvelusta.

Avis -autovuokraamo ( www.avis.fi ) vuokraa autoja Suomessa ja ulkomailla. Suomessa Aviksella on yli 100 toimipistettä. Toimipisteitä on mm. kaikissa isoissa kaupungeissa, lentokentillä, autokorjaamoissa ja isommissa autoliikkeissä.

Avis-autovuokraamolla on yhtäänsä yli 5000 toimipistettä ympäri maailman. Voit vuokrata kätevästi auton Avis.fi -palvelussa mistä tahansa näistä toimipisteistä. Auton voi myös palauttaa eri toimipisteeseen, mutta siitä voidaan periä lisäkuluja. Netissä voit helposti selata eri autoja, autojen saatavuutta sekä lisätuotteita kuten vakuutuksia tai vaikka lastenistuimia tai navigaattori-laitteita vuokralle.

Siirry Avis -autovuokraamon sivuille tästä >> ( www.avis.fi )

Avis alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Avis verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Avis.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Avis.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Avis kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *