Belizia

Belizia on verkkokauppa, joka myy erilaisia laukkuja. Belizia myy samoja tuotteita kuin myymälät, mutta lisäksi verkkokaupassa on vaihtuvia huipputarjouksia. Katso Belizia alennuskoodi ja kokemuksia Belizia.fi verkkokaupasta.

Belizia ( www.belizia.fi) myy laadukkaita laukkuja useilta tunnetuilta ja arvostetuilta tuotmerkeiltä, joista suurin osa on italialaisia. Edustettuna ovat mm. nämä tuotemerkit: Picard, Kipling, Samsonite, Claudio Ferrici, Spikes&Sparrow ja Fiorelli.

Tuotevalikoimasta löytyvät erilaiset laukut käyttötarkoituksen mukaan. Tarjolla ovat matkalaukut, käsilaukut ja reput, sekä erilaiset lompakot, lasten laukut ja sateenvarjot. Muotilaukuista löytyvät erilaiset käsi- ja olkalaukut, sekä kangaskassit.

Belizia tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksiin. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen palautusoikeus.

Siirry Belizia-verkkokauppaan tästä >> ( www.belizia.fi )

Belizia alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Belizia verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Belizia.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Belizia.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Belizia kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *