Booking.com

Booking.com on yksi netin vanhimmista hotellivaraus-palveluista. Palvelu on toiminut vuodesta 1996 ja käsittääkin jo yli 200 000 hotellia. Katso Booking.com alennuskoodi ja kokemuksia palvelusta.

Booking.com hotellihaku ja -varauspalvelu ( www.booking.com ) on yksi netin vanhimmista ja luotetuimmista. Tämän huomaa parhaiten katsomalla kuinka paljon kokemuksia käyttäjät ovat jättäneet eri hotelleista palvelussa. Nämä käyttäjien hotellikokemukset ovatkin ehdottomasti paras tapa hotellikuvauksen ja hintotiedon ohella valita sopivin hotelli parhaalla hinnalla.

Yli 200 000 hotellin valikoimassa löytyy majoitusvaihtoehtoja joka kukkarolle. Booking.com :sta löytyvät myös hostellit, motellit sekä muut majoitusvaihtoehdot. Voit hakea majoitusvaihtoehtoja useilla eri hakuoptioilla kuten sijainti, huoneen ominaisuudet, hintataso, saatavuus ja monet muuut ominaisuudet kuten internet-yhteys, uima-allas, kuntosali sekä tietenkin Booking.com luotettavuus ja yleisarvosana -tiedoilla.

Kun varaat hotellin Booking.com palvelusta, et maksa varaus-, käsittely tai peruuttamismaksuja. Näin voit luottaa palvelun pelaavan myös hieman eksoottisimmissakin kohteissa. Palvelu sopii erikoishintoja hotellien kanssa, jonka vuoksi hotellit ovat yleensä selkeästi halvempia Booking.com -palvelun kautta varattuna kuin suoraan hotellista varattuna.

Siirry Booking.com hotellihaku ja -varauspalveluun tästä >> ( www.booking.com )

Booking.com alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Booking.com verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Hotellivaraukset edullisesti ympäri maailman

Katso alennus »

Katso uusimmat Booking.com tarjoukset suoraan etusivulta ja säästä hotellivarauksissa.

Booking.com kokemuksia ja kommentoi

2 vastausta kohteessa Booking.com

  1. - sanoo:

    Tulee käytetyttyä kokoajan booking.com palvelua, sillä en edes jaksa enää säätää muuta. On niin helppoa löytää tuolta hotelli muiden kokemusten perusteella. Luotettavuus on hyvää luokkaa, kun katsoo useamman tuoreen arvostelun vähän niinkuin tuossa neuvotaankin. Booking.com luotettavuus on keskimäärin hyvä sen kokonaisarvosanan suhteen myös. Tulee nykyään kotimaan hotellit varattua Booking.com palvelusta. Tuo että kaikki hotellit ovat samalla viivalla vertailussa pakottaa hotelleja tarjoamaan jatkuvasti erikoishintoja tuonne.

  2. Antti sanoo:

    Tulee käytettyä aika paljon Booking.com palvelua. Suurin syy on se, että se on mun mielestä kätevin noista ja joka kerta on varaus onnnistunut hyvin. Olen tehnyt useamman kerran niin, että olen varannut hotellin jopa vasta matkakohteessa tuolta, sillä tullut halvemmaksi kuin itse hotellista. Mutta kyllä se fiksuinta on tehdä hotellin varaus etukäteen kuitenkin, niin hinnat on halvimmat ja valikoima paras. Booking.com :issa kun napsauttaa karttanäkymän päälle, niin se on hyvä niin voi taktisesti ottaa hyvän hotellin sijainnin.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *