Citymarket

Citymarket -verkkokauppa myy Citymarket-tavarataloista tutut tuotteet netissä. Tarjolla on lisäksi erityisiä verkkoon suunnattuja Citymarket alennuksia. Katso Citymarket alennuskoodi ja kokemuksia Citymarket.fi verkkokaupasta.

Citymarket -nettikaupan ( www.citymarket.fi ) valikoima kattaa laajan valikoiman tuotteita, aivan kuten tavarataloissakin.

Valikoimista löytyvät niin vaatteet, kengät, laukut, kodin ja sisustamisen tuotteet kuin elektroniikkaa, kodinkoneita, viihde-, peli-, lelu- ja vapaanajan-tuotteet sekä tietenkin kosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita.

Toimituskulut riippuvat toimitustavasta. Esimerkiksi tuotteiden tilaaminen liikkeestä noudettavaksi on ilmaista. Isot tuotteet on pakko tilata kotiin ja niiden toimituskulut riippuvat tuotteesta ja tuotteen koosta.

Siirry Citymarket -verkkokauppaan tästä >> ( www.citymarket.fi )

Citymarket alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Citymarket verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Hintaralli: paljon tuotteita alehintaan

Katso alennus »

Citymarket-verkkokaupassa on nyt hintaralli ja sieltä löytyy paljon tuotteita huikeaan alennettuun hintaan.

Citymarket kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *