Cityshoppari

Cityshoppari (eli cityshoppari.fi) on etukortti, jolla saat käyttöösi 1000 etua erilaisiin palveluihin: ravintolatarjouksia, kahviladiilejä, kauneushoitola-, kampaamo- ja kulttuurietuja, sekä alennuksia erilaisiin kauppoihin. Ennen kortin hankkimista kannattaa hyödyntää uusin Cityshoppari alennuskoodi.

Cityshoppari ( cityshoppari.fi ) tarjoaa etuja muun muassa seuraaviin tuttuihin palveluihin ja kauppoihin: Cubus, Dinsko, Eckerö Line, Glitter, Hard Rock Cafe, Lindex, Kansallisteatteri, KappAhl, Santa Fé, Viking Line ja Nilson Shoes.

Cityshopparin etujen avulla on mahdollista säästää satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa. Etuja on tarjolla ympäri Suomen, sekä myös sellaisia etuja, jotka ovat voimassa koko maassa. Cityshoppari on mahdollista hankkia myös mobiilikorttina, mikäli ei halua perinteistä korttia käyttöönsä.

Siirry Cityshoppari-palvelun sivuille tästä >> ( cityshoppari.fi )

Cityshoppari alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Cityshoppari verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Alekoodi 2017

CITY1990

Koodilla saa cityshopparin hintaan 19,90 ilman muita kuluja. Perushinta toimituskuluineen 32,80.

Cityshoppari kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *