Dentaworks

Dentaworks (eli dentaworks.com) on kotihampaidenvalkaisuun erikoistunut verkkokauppa. Dentaworks-nettikaupasta löydät kaiken, mitä tarvitset hampaidenvalkaisuun kotioloissa. Dentaworks-tuotteiden valikoimasta löydät valkaisuaineet sekä kevyeen että vaativampaankin valkaisuun. Ennen tuotteiden tilausta kannattaa tarkistaa, olisiko uusin Dentaworks alennuskoodi voimassa.

Dentaworks ( www.dentaworks.com ) on paitsi tehokas myös turvallinen valinta hampaillesi: kaikki tuotteet ovat testattuja ja hammaslääkäreiden kehittämiä. Häikäiseviä tuloksia voi odottaa jo viikon kuluessa tuotteiden käytön aloituksesta.

Tuotteet toimitetaan noin 2-5 arkipäivässä. Toimituskulut ovat 4,95 dollaria. Maksaminen onnistuu Klarnan, PayPalin, pankki- tai luottokortin avulla. Korteista käyvät seuraavat: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, EuroCard, Solo, American Express ja Diners Club. Tuotteilla on 7 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuskulut.

Siirry Dentaworks-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.dentaworks.com )

Dentaworks alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Dentaworks verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Ilmainen toimitus

632EA5

Dentaworks alennuskoodilla ilmainen toimitus

Dentaworks kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *