e-ville

e-ville (eli e-ville.com) on elektroniikkaa ja käyttötuotteita kotiin, autoon ja vaikkapa lahjaksi myyvä verkkokauppa. e-villen valikoimaan kuuluu esimerkiksi älypuhelimet, kamerat, korut, asusteet ja vaikkapa radio-ohjattavat leluhelikopterit. Katso e-ville alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

e-villen nettikaupan ( www.e-ville.com/fi/ ) perusti suomalainen Ville Majanen vuonna 2006. e-ville on suomalaisten verkkokauppa Kiinassa: tuotteet ovat kiinalaisia ja siten edullisempia ja kiinnostavampia. e-ville panostaa kuitenkin myös laatuun: suomenkieliset tuote-esittelyt ja asiakaspalvelu takaavat mukavan ostokokemuksen.

Monipuolisesta valikoimasta löydät myös pelikoneet, muistikortit, GoPro-tarvikkeet, tarvikkeet juhliin, lelut lapsille ja vaikkapa täydellisen meikkisivellinsetin. Tilatessa kannattaa katsastaa, josko e-ville.com alennuskoodi olisi voimassa.

Siirry e-villen sivuille tästä >> ( www.e-ville.com/fi/ )

e-ville alennuskoodi

Käytä alennuskoodi e-ville verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

E.ville alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat E.ville alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

e-ville kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *