Eckerö Line

Eckerö Line tarjoaa risteilyjä, laivamatkoja ja hotellipaketteja sekä ooppera- ja -spa matkoja Tallinnaan. Katso Eckerö Line alennuskoodi ja eckeroline.fi kokemuksia verkkokaupasta, palveluista ja risteilyistä.

Eckerö Line -verkkokauppa ( www.eckeroline.fi ) myy verkossa kätevästi laivayhtiön risteilyjä, laivamatkoja, hotellipaketteja sekä erilaisia kylpylä- ja oopperamatkoja Tallinnaan.

Yhtiöllä liikennöi uusi M/s Finlandia laiva välillä Helsinki – Tallinna 31.12.2012 lähtien. M/s Finlandia kulkee Tallinnan matkat 2,5 tunnissa suuntaan. Tarjolla on myös Extra Class matkustusluokka mukavuudenhaluisille tai työmatkalaisille.

Laivoilla palvelee Eckerö Line tax free -kaupat ja sivuilta lyötyy matka hinnasto ja tax free -hinnasto.

Eckerö Line satamat ovat M/s Nordlandia -laivalle Helsingissä Länsisatama ja Tallinnassa A-terminaali ja M/s Translandia -laivalle Helsingissä Vuosaari ja Tallinnassa D-terminaali.

Eckerö Line alennus -edut löytyvät eckeroline.fi sivustolta sekä Eckerö Line alennuskoodit myös meidän sivuiltamme.

Siirry tästä Eckerö Line -sivustolle >> ( www.eckeroline.fi )

Eckerö Line alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Eckerö Line verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Eckero.line alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Eckero.line alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Eckerö Line kokemuksia ja kommentoi

4 vastausta kohteessa Eckerö Line

 1. usein matkaan sanoo:

  Eckerö Line on paras. Ainoa ongelma on ollut, että matka on kestänyt enemmän kuin muiden shuttle-laivoilla. Nyt tuo Eckerö Linen Finlandia korjaa tilanteen. Helposti Lindan voittaa jatkossa 🙂 Yleensä myös Eckerö on halvin ja henkilökunta mukavaa.

 2. anton sanoo:

  Hyvä kun tossa jutussakin on mainittu, että Eckerö Line satamat on tosiaan nää:

  m/s nordlandia
  Helsinki: Länsisatama
  Tallinna: A-terminaali

  ja sitten tuo uusi
  m/s finlandia
  Helsinki: Länsisatama
  Tallinna: A-terminaali

 3. anjakko sanoo:

  Uusi eckeroline.fi verkkokauppa näyttää hyvältä 😀 Vanha oli aika kehno. Muuten kyllä aina ollut vain hyviä Eckerö Line kokemuksia.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *