Elämyslahjat

Elämyslahjat (eli elamyslahjat.fi) myy erilaisia elämyslahjakortteja netissä. Lahjakortit myydään usein esimerkiksi hää- tai syntymäpäivälahjaksi tai muuksi lahjaksi. Katso Elämyslahjat alennuskoodi ja kokemuksia elamyslahjat.fi -verkkokaupasta.

Elämyslahjat.fi -palvelun ( www.elamyslahjat.fi ) Lahjakortit käsittävät niin kuumailmapallolennot, MIG-hävittäjälennot Venäjällä, hierontalahjakortit sekä erilaiset kauneus- ja urheilulahjakortit.

Top 20 elämykset käsittävät mm. katamaraaniristeilyn, ravintolalahjakortteja, sukelluskokeilun PADI Discover-altaassa, HotStone-kuumakivihieronnan, rallikyydityksen (Hyvinkää), esittelykursisn kevyklentokoneella ja monia muita kokemuksia kuten tandemvarjo lento, karting-ajelu tai benjihyppy (tai ns. katapulttihyppy).

Kun haussa on elämyksellinen lahjakortti, katso sivuiltamme Elämyslahjat-alennuskoodit ennen varaamista.

Siirry tästä Elämyslahjat.fi -verkkokauppaan >> ( www.elamyslahjat.fi )

Elämyslahjat alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Elämyslahjat verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

valmistujaislahjaksi

FBELAMYS

Koodilla FBELAMYS saa 20e elämyslahjakortin kaupan päälle vähintään 100 euron tilauksiin. Voimassa 4.6.2016 saakka.

Elämyslahjat kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *