EMP

EMP (eli emp.fi) on jokaisen rokkarin ykkösverkkokauppa. EMP myy bändipaidat ja muut fanituotteet, tummanpuhuvat rock-vaatteet ja muut katu-uskottavat pukineet, CD-levyt ja vinyylit. Ennen kuin teet tilauksesi EMP-kauppaan, tarkista onko uusin EMP alennuskoodi voimassa.

EMP ( www.emp.fi ) myy myös keikka-DVD:itä ja -Blu-ray-levyjä. Kodin voi sisustaa suosikkibändisi lipuilla, julisteilla, pussilakanoilla tai vaikkapa juoda kahvia lemppariyhtyeesi kuvalla varustetusta mukista. Bändien lisäksi fanituotteissa on suosittujen elokuvien ja pelien hahmoja. Verkkokaupan eri osastot kannattaa tutkia tarkkaan, sillä sieltä voi löytyä yllättäviäkin asioita: miltä kuulostaisi oma juomasarvi tai Darth Vader -leivontamuotti?

Tilausten toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Toimituskulut ovat alkaen 7,95. Maksaa voi verkkopankissa, tilisiirrolla, Klarna laskulla tai tilillä, luottokortilla tai PayPalilla. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Siirry EMP-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.emp.fi )

EMP alennuskoodi

Käytä alennuskoodi EMP verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Emp.2 alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Emp.2 alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

EMP kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *