Facediili

Facediili (Facedeal) on tuoreampi tuttavuus diilipalveluiden maailmassa. Suuremmalle kansalle palvelu on varmaankin tuttu sen tv-kampanjoista. Facediili.fi palvelun takana on helsinkiläinen Facediili Oy.

Facediili-palvelu ( www.facediili.fi ) tarjoaa monenlaisia diilejä aina aiheista kuten kauneus, sisustus, ravintolat, hyvinvointi ja terveys alkaen aina tekniikkaan ja lehtiin. Diilipaikkakunnaksi voi valita jonkin seuraavista: Helsinki (tai eri Helsingin osan), Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere, Turku sekä koko Suomi.

Iloksemme havaitsimme, että palveluun on lisätty mahdollisuus katsastaa millaisia diilejä on tarjolla ennen Facediiliin liittymistä. Voit klikata ’Olet jo mukana?’ -linkkiä, jolloin pääset katsomaan diilivalikoimaa ilman rekisteröitymistä.

Facediilin ostaminen

Valitse haluamasi diili ja klikkaa ’Osta’-nappia. Diili lisätään ostoskoriisi. Valitse lukumäärä ja klikkaa ’Kassalle’-nappia. Maksa ostoksesi. Jokaisella Facedeal.fi -diilillä on tietty minimiostajamäärä, jolla diili toteutuu. Jos diili ei toteudu määräajassa, maksu palautetaan.

Kun diili toteuttuu, saat kupongin sähköpostiisi. Tulosta se tai ota sen tiedot ylös, jotta voit käyttää diilin.

Facediili-diilin käyttäminen

Kuponki tai sen tiedot esitetään diiliä koskevassa liikkeessä, ravintolassa tai tapahtumassa.

Facediili kokemuksia

Emme ole vielä ehtineet hankkia yhtään Facediiliä. Kerromme heti kokemuksistamme, kun ehdimme kokeilla palvelua. Oletko kokeillut jo Facediili-palvelua? Kerro kokemuksesi myös muille oheisella palautelomakkeella.

Facediili kokemuksia ja kommentoi

26 vastausta kohteessa Facediili

 1. admin sanoo:

  Facediili on päivittänyt ja viimeistellyt palveluaan. Päivitimme artikkelimme Facediili kokemuksia. Mikael Facediilistä otti meihin myös yhteyttä ja esitteli palvelua ja sen taustoja. Hienoa oma-aloitteisuutta! Kiitos Mikael esittelystä.

  • Melkein saman kokenut sanoo:

   Admin saa sanoa mitä haluaa – eli mainostaa – mutta minulla on pelkkiä huonoja kokemuksia feisfiilistä.
   Lähetänpä minkä hyvänsä kysymyksen meilillä, en saa koskaan mitään vastausta! Mitä tällainen palvelu oikein on??? Vai ei palvelua lainkaan……..

   • admin sanoo:

    Hei,

    Kiitos kokemuksista!

    Korjataan kuitenkin yksi fakta:
    Tuo komentti oli aivan Facediilin alussa, kun kirjoitin omia Facediili kokemuksia. Heidän järjestelmä oli tuolloin keskeneräinen. Diilit.net ei mainosta eikä tee mainonta tms. yhteistyötä Facediilin kanssa (ihan taustatietona) sitä lukuunottamatta, että päivitimme tuolloin tätä artikkelia Facediilin antamien taustatietojen pohjalta, koska he saivat poistettua ’lapsukset’ palvelusta.

    Itse hankin kuntosalidiilin Facediilin kautta, joka toimi ihan hyvin. Muuten jäänyt Facediili itsellä vähälle käytölle verrattuna muihin diilipalveluihin.

    Terveisin,
    -Ylläpito

 2. Saku Kopsa sanoo:

  Tein Facediilin kautta ostoksen 9.9.2011. Sainkin lahjakortin, jossa tilaus kehottiin lähettämään Facediilin asiakaspalveluun.

  Tehtyäni työtä käskettyä ei mitään ole kuulut, useampia mailejakin olen lähettänyt, ilman vastausta. Nyt huomasin että yllättäen kaikki yhteysnumerotkin ovat hävinneet. Joten en voi kyllä kenelläkään suositella.

  • Tuija Palonen sanoo:

   Hieman samalla tavalla kävi minullekin. Sain facediilin tarjouksen meiliini 2.12.2012. Ja ihan hyvä tarjous olisikin ollut, mutta: meilissä ilmoitettiin, että osallistumisaika päättyy 30.11.2012.
   Kysyin meilissäni tätä ristiriitaa, mutta en minäkään ole saanut mitään vastausta lainkaan.
   Onko tämä feikkifirma vai mikä – jatkuvasti tulee kaikenlaisia tarjouksia, mutta yhteydenotto näyttää olevan tosi hankalaa.
   En suosittelisi, jos joku kysyisi mielipidettäni.

 3. sophie rydman sanoo:

  huomenta

  ostin 3 tunnin kotisivous Siisti Maajalta 45 euroa.nyt olen lähettänyt 5 emailia sinne ja olisin tilannut ajan. mitään vastausta en ole saanut. haluaisin nyt peruuttaa lahjakortin. onnistuuko??

  terveisin
  sophie rydman
  (ylläpito poistanut yhteystiedot)

 4. admin sanoo:

  Hei Sophie,

  Sinun tulee olla diilipalveluun yhteydessä diilejä koskien. He ovat se taho, joka myy diilin sinulle. Eli kannattaa lähettää sähköpostia diilipalveluun (tässä tapauksessa Facediili) tai soittaa heidän asiakaspalveluun.

 5. TyttöTuollainen sanoo:

  Olen nyt ostanut pari diiliä facediilin kautta. Kumpaakaan en ole vielä käyttänyt, mutta itse ostotapahtumasta on kokemusta.
  Ensimmäinen sujui muuten hyvin, mutta koin pientä epätietoisuutta siitä, että milloin saan diilin sähköpostiini, koska sen voimassaoloaikaa oli jatkettu enkä muistanut jälkikäteen että mikä se tilatessani oli ollut (koska tulee siis diilin voimassaoloajan jälkeenv asta sähköpostiin ja tilaus/voimassaoloaika voi olla useita päiviä).
  Lopulta tuli sähköpostiin, vähän joutui kääntelemään ja vääntelemään että sai tulostettua kunnolla.Ulkonäköön voisi siis kiinnittää huomiota, ts. tulostettavuuteen.
  Toisen diilin kohdalla oli epäselvyyksiä. Diiliä voi ostaa vain yhden itse, mutta voiko ostaa myös kavereille vai onko rajaus ehdoton. Kokeilin muuttaa määrää ja herjasi että ei voi useampaa ostaa, okei, ostetaan yksi. Mutta eipä meinannut sen yhdenkään osto onnistua. Lopulta näytti, että osto onnistui, mutta tililtäni summaa ei veloitettu, kun jostain syystä en päässyt sitä maksamaan. Ohjelma ei tarjonnutkaan vaihtoehtoa. Pankin käski valitsemaan ja se siitä. Sen jälkeen on nyt viidettä päivää näyttänyt että tilausta prosessoidaan.
  Miehellä tämän diilin osto sujui paremmin ja maksukin veloitettiin.
  Nyt odottelenkin, että saanko kyseistä diiliä ollenkaan, kun ohjelma ei anna edelleenkään koittaa minun ostaa sitä uudelleen, mutten saa myöskään nykyistä prosessoinnissa olevaa maksettu.

 6. Seniori sanoo:

  Auton huolto, normaali hinta 195e! Eli Suomen kallein öljynvaihto, ilman suodatinta tms. Onneksi kysyin autoa viedessäni mitä sisältyy… Lähdin menemään ja ajatttelin että menee se viisaskin joskus vipuun. Facediili ei tietenkään vastaa mistään tähän asiaan liittyvästä. En osta enää mittään Diiilejä Facediilistä. Enkä aja autoa lähellekään Autoks OY:n pajaa.

 7. Yrittäjä sanoo:

  Olen tehnyt facediilin kanssa kerran sopimuksen hoitosta ja sen jälkeen on ilman mitään sopimusta kolme kerta diili pyörimään .Ilmoitin heille ja se poistetiin,nyt odotaan rahoja ja ei ole vielä tullut tililleni ,on mennyt jo kaksi kuukautta.Mitä pitäisi tehdä?

  • Melkein saman kokenut sanoo:

   Sua on mitä ilmeisimmin höynäytetty!
   Odottele rahojasi ”maailman tappiin”, etkä silloinkaan niitä saa. Ota yteys kuluttajaneuvojaan ensimmäiseksi. Hän opastaa, mitä pitää tehdä.
   Mutta varaudu pitkään prosessiin – ja siltikin voit jäädä nuolemaan näppiksiäsiä!

 8. Tea Flink sanoo:

  Tilasin ja maksoin facediilin kautta vaihtoharjoja sähköhammasharjaan.
  Tilausvahvistus tuli sähköpostiin, mutta siihen jäi.
  Harjoja en ole koskaan saanut, kolmeen lähettämääni sähköpostiin ei ole vastattu, ei myöskään puhelimet toimi.
  Eli, no thanks tälle ”palvelulle”…

 9. Nuori sanoo:

  Olen ostanut facediilistä, niinkuin eräästä toisestakin diilejä tarjoavasta yrityksestä, ja olen ollut usein tyytyväinen, lukuunottamatta erästä kampaamokäyntiä, mutta eihän se vika ole facediilissä, vaan firmassa joka diilin tarjoaa. Jos he lupaavat vaikka auton huoltoa 195€ ja sanovat että se on heillä halpaa, niin missä kohtaa facediili tekee virheen ? Nykyään ei vaan kestetä yhtään vastoinkäymisiä, ja heti kun joku menee pieleen, syy ei ainakaan ole itsessä 🙂

 10. H.Ikonen sanoo:

  Ostin kolmellakympillä lahjakortin tatuointiin, mutta tatuointiliike (stigmata tattoo) lopetti, enkä siis saanut aikaa varattua heiltä. Lähetin Facediilille useamman meilin, mutta yhteenkään eivät vastanneet.

 11. Nina sanoo:

  Joulukuussa 2012 tilasin ja luonnollisesti myös maksoin pari tuotetta ja ne luvattiin lähettää ilman eri tilaamisia kotiin.. kehotettiin vaan odottelemaan rauhassa..no nyt on odoteltu 2kk eikä käy ei kuulu. Kyselin jo kuukausi sitten tuotteiden perään, silloin selitettiin, että vähän viivästyy, mutta ihan kohta postitetaan. Nyt laitoin vaatimuksen rahojen palauttamisesta ja maanantaina ota yhteyden kuluttajaneuvontaan..perhana, mitä huijaamista..ei enää koskaan näitä ”huiputusdiilejä”!!!!

  • Nina sanoo:

   Eipä taida olla facediilillä muuten asioista vastaavaa henkilöäkään, ainakaan hänen yhteystietojaan ei ole saatavilla, siellä ei tunnu olevan kuin Venla (jolla ei ole sukunimeä) joka vedättää ilmoittamalla, milloin tilattujen tuotteiden saapumisesta, milloin rahapalautuksen saapumisesta..kumpaakaan ei tule ihan heti tapahtumaan. Venlan esimiehen yhteystietoja kysyessä, Venla lupaa ystävällisesti välittää viestini esimiehelleen 🙂 Että tämmönen firma!!

 12. Eeva-Liisa Korhonen sanoo:

  Tilasin ja maksoin ravintolaillallisen hääpäivän kunniaksi, mutta pöytää tilatessa kuulin että saamani ehdot eivät pitäneet paikkaansa. Eli ruokailut olisivatkin olleet vain ti ja to ja että diilien määräkin olisi ollut rajoitettu. Kävimmekin sitten ruokailemassa ihan muualla, ja hinnasta huolimatta en olisi parempaa voinut toivoa. Nyt olen lähettänyt Facediilille sähköpostia saadakseni rahat takaisin, koska otettuani yhteyttä em. ravinolaan kuulin, että koko diili ei ole edes voimassa. Odottelen mielenkiinnolla tuleeko vastausta ja millainen se mahtaa olla. Diili-hommat taitaa jäädä omalta kohdalta tähän, jos takuu on tätä luokkaa.

 13. Äiti 82 sanoo:

  Olen kaksi kertaa joutunut laittamaan kyseiseen firmaan ilmoituksen että teen rikosilmoituksen heistä ellei tuotteet ole silloin ja silloin postilaatikossani, palaute viesti on että asiaa ollaan juuri hoitamassa ja tuote hiukan myöhässä koska tavarantoimittaja ei ole pystynyt toimittamaan ajallaan tuotteita. Eka ostos 29€ 2.5kk ja toinen 39€ ja tilaus tehty 30.1.13 eikä vieläkään tullut.

 14. Marika sanoo:

  Ostimme avopuolison kanassa itsellemme ja hänen vanhemmileen lahjakortin all inclusive hotelliin viikoksi teneriffan aurinkoon (voimassa 31.10.2013). Nyt kun olisi huoneita tarkoitus varata niin hotlan nettisivut ei käytössä, hotellille ei pysty lähettämään sähköpostia, facediili ei vastaa s-postiin eikä puhelimeen. Mielenkiintoista. Sinnekö meni hieman vajaa 1000€yhteensä kuin tuhka tuuleen?!

 15. Mataleena sanoo:

  Ostin Facediilin kautta lahjakortin KRS-siivouspalveluihin ja sain ajankin varattua. Mutta siivoojaa ei näkynyt. Kun sitten puolitoista tuntia odotettuani soitin ja laitoin sähköpostia ja tekstiviestejä, sain kuulla, että KRS-siivouspalvelut oli irtisanonut sopimuksen Facediilin kanssa. Kumma, kun ei minulle aiemmin ilmoitettu. Olen laittanut reklamaation myös Facediiliin. Saankohan koskaan vastausta? Vai silkkaa huijausta koko homma?

 16. (nimi poistettu kokemuksen jättäneen pyynnöstä) sanoo:

  SAMAAN HALPAAN OLEN MENNYT USEIN, AINA KUN SINNE LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA, TULEE AUTOMAATTINEN VASTAUS, JOSSA ILMOITETAAN:
  ”PALAAMME ASIAAN”, TAAS OSTIN+ SAIN LAHJAKSI 2 X SIIVOUKSEN, HEIDÄN PITI TULLA TÄNÄÄN, SAIN PALVELUNTARJOAJAN PUHELIMITSE KIINNI, EI OLLUT YLLÄTYS, KUN HÄN KERTOI ETTÄ HE EIVÄT OLE SAANEET RAHOJAAN, VAIKKA TYÖT OVAT TEHTY, JA OVAT IRTISANONEET SOPIMUKSEN. EI TOTEUTUNUT TÄMÄKÄÄN. Nyt loppui heiltä ostaminen, olen saamassa heiltä useita satasia. VAROKAA!!!! Tilatessani aikoja niitä ei olekaan?? tai tavara ei koskaan ole saapunut perille! Facediili pesee kätensä kaikesta, on kuulemma palvelun tarjoajan vika? ym.
  ( Jotkut diilit ovat toteutuneet hyvin).

 17. Raija sanoo:

  Samanlaiset kokemukset minullakin. Kukaan ei vastaa sähköpostiin kuin vasta uhkailujen jälkeen. Luvataan ottaa yhteyttä toimittajaan ja ilmoittaa toimitusaika. Sen jälkeen soitellut muutaman kerran perään, Fannit ja Venlat lupaa palata asiaan selvitettyään toimituksen ajankohdan, ei kuulu mitään. Kyselin viimeksi maililla asiakaspalvelusta vastaavaa henkilöä, johon voisin olla yhteydessä, ei ole tullut vastausta.

 18. kiki sanoo:

  Itsellä myös huonoja kokemuksia jo pelkästään salasanojen kanssa.Salasana ei toimi,facediili ei vastaa sähköpostiin ja kun sinne soittaa puhelusta tuli 5.30 maksu puhelinlaskuun.

 19. Päivi Arponen-Esteves sanoo:

  Haluaisin yhteystiedot Offeriumille. Mihinkään nettisivuilla oleviin e-maili osoitteisiin ei mene mailit perille. Puhelinnumero 0600 jne ei vastaa ja muualla ei tiedetä mitään. Facediili ostanut Offeriumin, mutta sivusto ei pelaa. Siis kuinka ihmeessä kaupan voi edes perua. Olen ostanut pari arvokasta diiliä ja minulla on kysymistä asiaan liittyen.
  en suosittele

 20. Huijatuksi joutunut sanoo:

  Nyt ei toimi enää sähköpostikaan, saan seuraavanlaisen vastauksen kun yritän lähettää palautetta kimppadiilille (facediili, sediili) ”Undelivered Mail Returned to Sender ”.
  Vaikuttaisi siltä että kumpikaan sähköpostiosoiten ei ole käytössä.
  Harkitsenkin rikosilmoituksen tekemistä.

  • Hermonsa menettänyt sanoo:

   Kaikilla tuntuu olevan samanlaisia kokemuksia, itseni mukaan lukien. Ostin tuotteen, diilin ilmeisesti omasta kaupasta ja halusin palauttaa ne takaisin. Palautin tuotteen 5.12. ja rahat piti olla kahden-kolmen viikon päästä tilillä.
   – 20.12. minulle ilmoitetaan, että palautin heille tuotteen ja haluanko tuotteista rahanne takaisin? Palautusta varten he tarvitsevat vain tilinumeronne.
   – 23.12. annoin tilinumeroni mihin palauttaa rahat.
   – 27.12. kyselin onnistuiko rahanpalautus.
   – 30.12. sanoin, etten ole saanut mitään vastausta ja haluan tietää onnistuiko rahanpalautus.
   – 31.12. tulee vihdoin kiitos viestistä ja pahoittelut vastauksen viivästymistä. Palautamme rahasi takaisin tuotteesta ja Hyvää uutta vuotta!
   – 8.1. ilmoitan uudestaan, etten ole saanut vielä rahojani ja että koska saan ne?
   – 9.1. tuli viesti, että maksupuolelta oli tullut ilmoitus, että maksu palautetaan ensi viikolla, sitten vielä pahoittelut tästä PIENESTÄ viivästyksestä.
   – 9.1. ihmettelen miksi vasta ensi viikolla ja mainitsen, että olen palauttanut tuotteen jo 5.12.13 ja rahat piti olla tilillä 2-3 viikkon kuluttua! Aikaisemmista viesteistä olen ymmärtänyt, että rahat olisi jo laitettu maksuun. Kyselin myös, että miksi tällainen viivyttely ja haluan, että rahat laitetaan heti maksuun ja ilmoitavat heti kun ne on pistetty tilille.
   – 14.1. Kyselen taas Emmalta joko rahat on laitettu maksuun?
   – 16.1. Ilmoitan tilinumeron ja lahjakortin koodin ja tilausnumeron uudestaan.
   – 19.1. kuuluu taas vihdoin jotain. He kiittivät ilmoituksesta ja että asiakaspalautuspyyntö on lähtenyt eteenpäin. Palautuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa ja taas muistetaan sanoa Mukavaa päivänjatkoa!
   – 21.1. ilmoitetaan taas kiitos viestistä ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Tällä kertaa maksuaika on noin 3 viikkoa, mutta Emma merkitsi maksun kiireelliseksi, ja se maksetaan mahdollisimman pian. Taas pahoitellaan, että tässä on kestänyt näin kauan
   -23.1. sanoin toivovani, että tämä saadaan asiallisesti hoidettua. Asiakkaana olen toiminut niin kuin on pitänyt eli palauttanut tuotteen ajoissa ja antanut tarvittavat tiedot. Sanoin myös, että tämä summa on pikkuraha heille, mutta iso minulle.
   – 28.1. rahat oli VIHDOINKIN tullut tilille
   – 31.1. tulee kysely, että palautus on maksettu tilillesi 27.1, olethan saanut jo rahan?

   Kaiken tämän rallin jälkeen ilmoitin, etten voi kehua missään kohtaan heidän asiakaspalvelua ja etten suosittele kenellekkään asiointia teidän kanssa.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *