Feelunique

Feelunique (eli feelunique.com) on kauneuden verkkokauppa. Laajasta valikoimasta saat kaikki tarvittavat tuotteet iholle, hiuksille ja vartalolle, sekä meikit ja erilaiset tuoksut niin miehille kuin naisille ja lisäksi tuotteita, jotka lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ennen tilausta muista kuitenkin kurkata, olisiko uusin Feelunique alennuskoodi voimassa.

Feelunique-verkkokaupasta ( feelunique.com ) löydät hiustenhoitopuolelta esimerkiksi shamppoot ja hoitoaineet, erilaiset muotoilutuotteet, tehohoidot, hiusharjat ja muut hiustenlaittoon tarkoitetut välineet. Ihonhoitoon taas voit hankkia kosteusvoiteet, huulivoiteet, hoitotuotteet ja ryppyjä siloittavat tuotteet.

Kaikki yli 15 euron tilaukset toimitetaan maksutta. Tuotteilla on 21 päivän palautusoikeus. Maksu onnistuu PayPalilla, Mastercardilla tai Visalla. Tuotteet toimitetaan tavallisesti 5-10 arkipäivässä.

Siirry Feelunique-verkkokaupan sivuille tästä >> ( feelunique.com )

Feelunique alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Feelunique verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

20€ alennusta

APRIL20

Feel Unique alennuskoodilla 20€ alennusta yli 100€ ostoksista

10% alennusta

FANCY

Feel Unique alennuskoodilla 10% alennusta

Kauneustuotteet -15%

CYBER15

Feel Unique alennuskoodilla kaikki kauneustuotteet 15% alennuksella.

Feelunique kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *