Ferratum

Ferratum laina (eli ferratum.fi) myöntää 50 euroa – 1000 euroa lainaa. Ferratum on kotimainen suosittu lainapaikka. Katso Ferratum kampanja ja muut edut sekä Ferratum kokemukset.

Ferratumin lainat ( www.ferratum.fi ) ovat yksiä Suomen tunnetuimmista pienlainoista. Lainaa yritys myöntää täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteetta.

Lainahakemus kannattaa tehdä netissä. Näin välttyy lisäkuluilta (ensimmäinen lainahakemus on myös pakko tehdä netissä). Ferratum asiakaspalvelu ja lainahakemus netissä ovat ilmaisia.

Ferratum.fi palvelua pyörittävä Ferratum Finland Oy on kotimainen osakeyhtiö. Sen myöntävät lainat ovat vakuudettomia lainoja täysi-ikäisille moitteettomat luottotiedot omaaville henkilöille. Yritys on osa JT Family Holding Oy -konsernia.

Siirry Ferratumin sivuille tästä >> ( www.ferratum.fi )

Ferratum alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Ferratum verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

TONNION

TONNION

TONNION kaikki nostot maksimissaan 1000€ asti täysin nostokuluitta. Koodi voimassa heti, 31.10 asti.

SATAA16

SATAA16

Lämmin kesä ja ihana auringonpaiste - ja pah! Sadetta on saatu tämän kesän osalta jo aivan tarpeeksi. Valitettavasti emme voi säähän vaikuttaa, mutta voimme tarjota iloa ja hyvää mieltä toisella tavalla. Tällä viikolla sade tarjoaakin rahanarvoisen edun! Keskiviikkona ja torstaina 6.-7.7.2016 saat yhden noston Joustava-luotolta kokonaan ilman nostokuluja, kun käytät nostopyynnön yhteydessä koodia SATAA16. Joustava on 2000€:n luottotili, jolta teet haluamasi suuruisia nostoja aina silloin, kun tarvitset lisärahoitusta. Jatkossa tehdyt nostot maksetaan tilillesi muutamissa minuuteissa vuorokauden ympäri. Lue lisää Joustava-luotosta. Saat edun käyttöösi vain, jos koodi SATAA16 on syötetty hakemuksen yhteydessä sille varattuun kenttään. Se oikeuttaa yhteen, maksimissaan 2000 euron nostoon Joustava-luotolta ilman nostopalkkiota (norm. 12,5% nostosummasta). Alekoodi on voimassa 6.-7.7.2016 välisen ajan, joten kannattaa toimia heti!

KOKKO16

KOKKO16

Voimassa 26.6. asti max. 1000€ nostokuluitta. Koskee uusia ja vanhoja asiakkaita

NETTI20

NETTI20

Koodilla asiakas saa nostokuluista alennusta 20% 2000€ nostoihin asti. Etu koskee sekä uusia että vanhoja asiakkaita, ja on voimassa tästä päivästä 31.12.2016 saakka. Koodi: NETTI20

HELMI50

HELMI50

Ferratum tarjoaa loppukuun ajaksi alekoodin, jolla asiakas saa Joustavan nostokuluista 50% alennusta max. 1000€ nostoon asti. Koskee sekä uusia että vanhoja asiakkaita. Koodi: HELMI50 Voimassa: 5.2.-29.2.

Tammi10

TAMMI10

Asiakas saa nostokuluista 50% alennuksen noston ollessa maksimissaan 1000€. Koskee uusia ja jo olemassa olevia asiakkaita, eli alennuksen saa joko tilinavauksen tai tililtä tehtävän noston yhteydessä. Koodi: TAMMI10 Voimassa: 14.1.-31.1.

Ferratum kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *