Findust

Findust (eli findust.com) on kotimainen pölypussien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Pölypussien tilaaminen käy kätevästi: oikean mallin löytää helposti imurin merkin ja mallin tiedoilla. Katso Findust alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Findust-verkkokauppa ( https://findust.com ) on luotettava suomalainen verkkokauppa. Yleisimpiä merkkejä, joiden pölypusseja Findust-verkkokaupassa on, ovat: Electrolux, Volta, Philips, Miele, Hoover, AEG ja Siemens. Mikäli oma imurisi ei löydy kyseiseltä listalta, kannattaa vielä vilkaista Findust-verkkokaupan kaikkien pölynimurimerkkien lista.

Kirjeeseen mahtuvat tilaukset toimitetaan postituskuluitta noin 1-3 arkipäivässä. Isompiin tilauksiin tulee toimituskulut päälle, jotka ovat alkaen 3,95. Palauttaminen onnistuu 14 päivän sisällä maksutta. Maksaa voi maksukortilla, verkkopankissa tai laskulla. Ennen tilausta kannattaa vielä tarkistaa, olisiko uusin Findust alennuskoodi voimassa.

Siirry Findust-verkkokaupan sivuille tästä >> ( https://findust.com )

Findust alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Findust verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

FindustJoulu

BAHZFSDE

5% alennusta koodilla BAHZFSDE. Voimassa helmikuun 2016 loppuun.

Koodilla saa %-alennuksen tuotteista, ei lahjakorteista tai postikuluista.

Findust kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *