Finink

Finink (eli finink.com) on suomalainen tulostinmusteita ja laserkasetteja myyvä verkkokauppa. Valikoimasta löytyy myös tarrat Brother- ja Dymo-tarratulostimiin. Katso Finink alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Finkink-nettikauppa ( www.finink.com/ ) on tutukitusti Suomen tunnetuin mustekauppa. Valikoimasta löytää niin muste- kuin väripatruunatkin, värikasetit, mustekasetit, musteet, tulostinmusteet ja valokuvapaperit.

Rahaa ja luontoa voi säästää ostamalla kierrätetyn mustekasetin tai tarvikekasetin. Hinnasta voi tällä tavoin säästää jopa 65 %. Toimitus maksaa aina enintään 4,95e ja parhaimmillaan saat tilauksesi saapuu jo seuraavana päivänä. Tilatessa kannattaa katsastaa, olisiko Finink alennuskoodi voimassa.

Siirry Fininkin sivuille tästä >> ( www.finink.com/ )

Finink alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Finink verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

JouluFinink

XCLJNGBS

5% alennusta koodilla XCLJNGBS. Voimassa helmikuun 2016 loppuun.

Koodilla saa %-alennuksen tuotteista, ei lahjakorteista tai postikuluista.

Finink1

JT8B5QJ8

Koodilla JT8B5QJ8 ilmainen toimitus vähintään 30 € oston yhteydessä. Tarjous koskee toimitustapoja: kirje, paketti postiin, toimitus pakettiautomaattiin ja toimitus valitsemaasi postin palvelupisteeseen. Voimassa 31.5.2015 asti.

Finink2

876NJ3FY

Koodilla 876NJ3FY -10% alennus. Voimassa 31.5.2015 asti.

Finink ilmainen toimitus

3VU4AQXC

Koodilla 3VU4AQXC ilmainen toimitus vähintään 30 € oston yhteydessä. Tarjous koskee toimitustapoja: kirje, paketti postiin, toimitus pakettiautomaattiin ja toimitus valitsemaasi postin palvelupisteeseen. Voimassa 31.3.2015 asti.

Toimitus on ilmainen vähintään 30 € oston yhteydessä.

Finink kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *