Finnish Design Shop

Finnish Design Shop (eli finnishdesignshop.fi) on kotimaiseen ja skandinaaviseen designiin erikoistunut verkkokauppa. Kekseliäs ja kaunis muotoilu ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät lukuisissa verkkokaupan tuotteissa. Kun olet tekemässä tilausta, tarkista vielä onko uusin Finnish Design Shop alennuskoodi voimassa, niin voit säästää satasia.

Finnish Design Shop ( www.finnishdesignshop.fi ) on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa. Vuonna 2004 perustettu verkkokauppa on osa A-lehdet-konsernia. Finnish Design Shop pyrkii tarjoamaan niin klassikkomuotoilua kuin uusimpien suunnittelijoidenkin töitä. Klassikkomerkeistä on mainittava ainakin Yki Nummi, Artek, Iittala ja Marimekko.

Toimitusaika on nopea, 1-2 arkipäivää. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan maksutta, alle jääviin lisätään 6,50-10 euron suuruinen toimitusmaksu valitusta toimitustavasta riippuen. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja palauttaminen on asiakkaalle maksutonta.

Siirry Finnish Design Shop -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.finnishdesignshop.fi )

Finnish Design Shop alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Finnish Design Shop verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Finnish.design.shop alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Finnish.design.shop alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Finnish Design Shop kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *