Finnlines

Finnlines-verkkokauppa on Finnlines-varustamon matkoja myyvä sivusto. Finnlines on yksi Itämeren alueen johtavimpia laivaliikennöitsijöitä. Katso Finnlines alennuskoodi ja kokemuksia Finnlines.fi verkkokaupasta.

Finnlines ( www.finnlines.fi järjestää matkoja Itämeren ja Pohjanmeren alueella. Laivayhtiön kautta pääsevät matkaan niin matkustajat kuin tarvittaessa myös rahtikuljetukset.

Matkavalikoimaan kuuluvat erilaiset risteilyt ja reittimatkat. Risteilyt ovat erinomainen tapa päästä tutustumaan Itämeren satamakaupunkeihin. Tarjolla ovatkin risteilyt Helsingistä Travemündeen tai Kapellskäriin. Lisäksi mahdollisia ovat päiväristeilyt Saksassa. Reittimatkat vievät edellämainittujen kaupunkien lisäksi Rostockiin, Gdyniaan ja Lyypekkiin, sekä Pietariin.

Liittymällä Finnlinesin kanta-asiakkaaksi Star Clubiin, voi saada mahtavia etuja. Edut koskevat kanta-asiakaspisteitä, joita kertyy merellä tehdyistä ostoksista ja lisäksi ympäri vuoden ilmestyviä tarjouksia, jotka lähetetään vain kanta-asiakkaille.

Siirry Finnlines-palveluun tästä >> ( www.finnlines.fi )

Finnlines alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Finnlines verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Finnlines.com alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Finnlines.com alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Finnlines kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *