Gina Tricot

Gina Tricot (eli ginatricot.com) on naisellisten ja trendikkäiden naisten oma verkkokauppa. Jännittävät vaatteet, alusvaatteet, urheiluvaatteet, asusteet, uima-asut ja kosmetiikka löytyvät kaikki Gina Tricotin verkkokaupasta. Ennen kuin lähetät tilauksesi, kannattaa katsoa, olisiko uusin Gina Tricot alennuskoodi voimassa.

Gina Tricot ( www.ginatricot.com ) on Ruotsista toimintansa aloittanut, sittemmin jo 28 maassa toimiva muotiyritys. Gina Tricotin vaatteista löytyy niin jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia luottovaatteita, kuin viimeisimpien trendien mukaisia juhlavaatteitakin.

Ennen kello 16 tehdyt tilaukset saapuvat perille kahdessa päivässä. Maksaa voi Visa-, Visa Electron – ja MasterCard-korteilla tai Klarna-laskulla. Tilauksen voi noutaa maksutta myymälästä. Ilmainen toimitus kotiin onnistuu myös silloin, kun tilaa yli 40 eurolla. Sen alle jääviin tilauksiin lisätään 3,90 postikulut. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Siirry Gina Tricot -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.ginatricot.com )

Gina Tricot alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Gina Tricot verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Gina.tricot alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Gina.tricot alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Gina Tricot kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *