Green1

Green1-verkkokauppa on kuopiolaisen Carone Oy:n ylläpitämä sisustuskauppa. Tarjolla on huonekalut, matot sekä muut sisustustarvikkeet. Katso Green1 alennuskoodi ja kokemuksia Green1.fi verkkokaupasta.

Green1-verkkokauppa ( www.green1.fi ) tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja (kuten sängyt, sohvat, tuolit, pöydät, ruokailuryhmät, työpöydät, työtuolit, säkkituolit, lipastot, senkit jne.) sekä erilaisia sisustustuotteita kuten mm. päiväpeitteet, biotakat ja pussilakanat.

Verkkokauppa Green1.fi toimittaa kaikki tuotteet suoraan kotiin ja tuotteilla on 14 vuorokauden etämyynnin normaali palautusoikeus. Lisäksi yritys myöntää huonekaluille vähintään 1 vuoden takuun.

Siirry Green1.fi verkkokauppaan tästä >> ( www.green1.fi )

Green1 alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Green1 verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Green1.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Green1.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Green1 kokemuksia ja kommentoi

Vastaus kohteessa Green1

  1. MKT sanoo:

    Todella huonot kokemukset.

    Tilasin sohvan kestävällä kankaalla ja 2 viikon päästä se alkoin pahasti nyppääntymään. Nyt sohva ollut meillä 2 kk ja koko istuin osa valkosena nypyistä ja kankaan langoista! Piti tulla uudet istuimet ja vielä kk päästä ei istuimia näy. Vaadin kaupan perumista, eivät vielä ole vastanneet. Kuluttaja asiamiehelle tehty ilmoitus. Pidän teidät ajantasalla.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *