Heppo

Heppo kenkäkauppa eli Heppo.fi verkkokauppa on yksi tunnetuimmista kenkiä netissä myyvistä nettikaupoista. Tarjolla on todella laaja valikoima naiste, miesten ja lasten kenkiä. Katso Heppo alennuskoodi ja kokemuksia.

Heppo.fi nettikauppa ( www.heppo.fi ) tarjoaa kattavan valikoiman kenkiä. Toimitus on aina ilmainen kuten palautuskin. Näin kenkiä on helppo sovittaa kotona ilman riskiä. Tarjolla on myös express-tuotevaihto, jolloin et joudu odottamaan edes palautuksen käsittelyä. Valikoimasta löytyyy saappaat, kävelykengät, talvikengät, tennarit, bootsit ja monet muut eri kenkämallit. Heppo verkkokaupasta löytyvät monet tunnetut kenkämerkit.

Toimitusaika on 2 – 5 arkipäviää. Tilauksen etenemisestä eri vaiheissa saa automaattisesti tietoa sähköpostitse. Myös suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee tarvittessa.

Maksuvaihtoehtoina toimivat luottokortit (Visa ja Mastercard), lasku sekä osamaksu. Heppo.fi tarjoaa myös hintatakuun. Mikäli sama tuote löytyy muualta halvemmalla, niin asiakkaalle maksetaan hintojen erotus. Verkkokauppa on osa CDON Group:ia, joka pyörittää monia erittäin suosittuja verkkokauppoa.

Siirry Heppo.fi kenkäkauppaan tästä >> ( www.heppo.fi )

Heppo alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Heppo verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Heppo.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Heppo.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Heppo kokemuksia ja kommentoi

Vastaus kohteessa Heppo

  1. anja sanoo:

    Toimitus ja palautus toimii kuten luvattu. Vaihto on tosiaan nopeaa eli voi huoletta kokeilla kenkiä kotona. Voisin suositella Heppo.fi kauppaa myös muille. Tässä mun kokemukset.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *