Hot Lips

Hot Lips (eli hotlips.fi) on seksitarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Seksilelut, -välineet, asut ja intiimituotteet löytyvät kaikki samasta osoitteesta. Ennen tilausta kannattaa kurkata, olisiko uusin Hot Lips alennuskoodi voimassa.

Hot Lips ( www.hotlips.fi ) tarjoaa suositut seksilelut naisille, miehille ja pariskunnille. Verkkokaupassa on säännöllisesti myös tarjouksia ja uutuuksia saapuu verkkokauppaan joka viikko. Lisäksi tuotteista saa sitä enemmän alennuksia, mitä enemmän tilaa.

Tuotteet toimitetaan huomaamattomassa paketissa, josta ei tunnista sen lähettäjää tai sisältöä. Yli 59 euron tilaukset toimitetaan maksutta, alle jääviinkään toimitus ei maksa paljoa: pakettiautomaattitoimitus maksaa vain 2,50. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla.

Siirry Hot Lips -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.hotlips.fi )

Hot Lips alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Hot Lips verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Hot.lips alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Hot.lips alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Hot Lips kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *