Huonekalutukku

Huonekalutukku myy sohvat, tuolit, sängyt, tv-tasot, lipastot ja ruokailuryhmät suoraan netissä ja kuljettaa ne kotiovelle asti. Tässä tukkumyymälästä voi huonekalut saada halvalla. Katso täältä Huonekalutukku alennuskoodi ja kokemuksia nettikaupasta.

Huonekalutukku -verkkokaupan ( www.huonekalutukku.fi ) valikoimasta löytyy kattavasti huonekaluja kaikkeen lähtöön. Pelkästään sohvista löytyy divaanisohvat, vuodesohvat, nahkasohvat ja paljon muuta. Koska kyseessä tukkukauppa hinnatkin ovat yleisesti melko alhaiset, mutta myöskin kalliimman hintaluokan huonekaluja löytyy Huonekalutukku -verkkokaupasta. Esimerkiksi tyylikalusteista löytyy jopa antiikkityylisiä huonekaluja. Kannattaa tutustua valikoimaan, sillä erilaisia tuoteryhmiä on liian paljon listattavaksi tässä.

Huonekalutukku toimittaa huonekalut suoraan kotiovelle ja hintakin on melko kohtuullinen, sillä toimitusmaksu on 20 euroa. Suoraan varastosta löytyvien huonekalujen toimitusaika on 1 – 2 viikko, mutta muiden tuotteiden toimitusaika on pidempi. Huonekalutukku myymälät sijaitsevat Lahdessa ja Rovaniemellä.

Siirry tästä Huonekalutukku -verkkokauppaan >> ( www.huonekalutukku.fi )

Huonekalutukku alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Huonekalutukku verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Huonekalutukku.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Huonekalutukku.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Huonekalutukku kokemuksia ja kommentoi

2 vastausta kohteessa Huonekalutukku

  1. tyyliä sanoo:

    Ihan positiivisia Huonekalutukku kokemuksia. Huonekalut tulleet luvatusti eikä muutenkaan valittamista. Toimitusaika oli jollain tuotteella vähän pidempi kuin luvattiin, mutta tästäkin kerrottiin etukäteen.

  2. - sanoo:

    Ok paikka.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *