ifolor

Ifolor on verkkokauppa, josta voi tilata kätevästi digitaalisia valokuvia ja valokuviatuotteita suoraan kotiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja omien kuvatuotteiden suunnittelu takaa, että jokainen saa haluamansa näköiset tuotteet. Katso iFolor alennuskoodi ja kokemuksia iFolor.fi verkkokaupasta.

Ifolor-verkkokaupan ( www.ifolor.fi ) kuvatuotevalikoima on laaja ja siksi Ifolor onkin Suomen suosituimpia kuvapalveluita. Jos haluat omat digikuvasi pois kamerasta tai tietokoneelta, voit kätevästi teettää niistä Ifolorin kautta kauniit paperiset kuvat joko kiiltävä- tai mattapintaisina.

Digitaalisten valokuvien lisäksi Ifolor on oiva paikka tilata persoonalliset kuvatuotteet. Valikoimaan kuuluvat kuvakirjat, kuvakortit ja kuvakalenterit. Lisäksi verkkokaupasta voi tilata erilaisia sisustustuotteita, kuten canvas-tauluja ja kuvamosaiikkeja omista valokuvista. Kuvalahjoista löytyvät ihastuttavat lahjavaihtoehdot, kuten mukit, hiirimatot ja palapelit.

Ifolor-kuvakirjapalvelu on ladattavissa niin Windowsille kuin Macillekin ja sen käyttö on helppoa. Ifolorille on myös olemassa oma sovellus, joka toimii puhrlimissa ja tableteissa. Tomiitusajat ja kustannukset riippuvat tilatusta tuotteesta.

Pääset Ifolor-verkkokauppaan tästä >> ( www.ifolor.fi )

ifolor alennuskoodi

Käytä alennuskoodi ifolor verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Kuvatuotteet -20%

Katso alennus »

Ifolor tarjoaa kaikki kuvatuotteet 20% alennuksella

Kuvatuotteet -15%

Katso alennus »

Ifolor tarjoaa valitut kuvatuotteet 15% alennuksella. Tarjous koskee esimerkiksi kuvakirjoja, kortteja, julisteita ja canvas-tauluja

5€ alennusta canvas-tauluista

BLACK2015

Nyt saat Ifolor alennuskoodilla 5€ alennusta canvas-tauluista

10 euron yleisalennus

IFOLOR6841

Alennuskoodilla saa -10€ alennuksen yli 50€ ostoksista.

Loppusumman oltava yli 50€. Postimaksut lisätään hintaan.

Useista tuotteista 15 % alennusta

Katso alennus »

Äitienpäivän kunniaksi useista tuotteista 15 % alennusta

Canvas-taulut -5€

CANVAS6446

Ifolor tarjoaa nyt alennuskoodilla 5 euron alennuksen kaikista Canvas-tauluista.

CANVAS6446

CANVAS6446

Tee taulu omasta valokuvasta helposti ja nopeasti. Canvas-taulu painetaan korkealaatuiselle kankaalle, pingotetaan puukiilakehykseen ja on ripustusvalmis.

Tällä koodilla saa 5 euron alennuksen kaikista ifolorin canvas-tauluista. Koodin pääsee aktivoimaan ostoskorin Kampanjakoodi-kohdassa. Alennus lasketaan tuotteen hinnasta ja toimituskulut lisätään tilaukseen. Koodi on voimassa 31.3.2015 asti

Canvas-taulut -10%

Katso alennus »

Ifolorilla nyt tarjouksessa kaikki canvas-taulut 10% alennuksella.

5 € alennus kaikista kalentereista

KAL3653

Ifolor alennuskoodilla nyt 5 euroa alennusta kaikista tilaamistasi kalentereista.

-5€ kalentereista

KAL3653

Koodilla saa -5€ alennuksen kalenteritilauksista.

Canvastaulut -5€

CANVAS4958

Koodilla saa -5€ alennuksen canvastauluista (ei kokorajoituksia).

ifolor kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *