Interhome

Interhome (interhome.fi) on lomatalojen ja -huoneistojen vuokraamiseen erikoistunut palvelu. Interhomen kautta voit varata itsellesi mökin vaikkapa Alpeilta, villan aurinkoisesta Espanjasta tai hulppean huoneiston seuraavalle kaupunkilomallesi. Katso Interhome alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Interhome ( www.interhome.fi ) on jo 50 vuotta alalla ollut varauspalvelu, jonka kautta varataan vuosittain jopa viisi miljoonaa yöpymistä. Interhomen valikoimassa on yli 30 000 loma-asuntoa 30 maassa, joten valinnanvaraa riittää.

Varauksen yhteydessä saa yleensä oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voi olla yhteyksissä vuokraan liittyvissä kysymyksissä. Varaamisen yhteydessä tarvittavia tietoja ovat loman pituus, saapumispäivä ja kuinka monta henkilöä loma-asuntoon majoittuu. Ennen varausta kannattaa tarkistaa, onko uusin Interhome alennuskoodi voimassa.

Siirry Interhome-varauspalvelun sivuille tästä >> ( www.interhome.fi )

Interhome alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Interhome verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Interhome.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Interhome.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Interhome kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *