Jamera

Jamera (eli jamera.net) on uusia ja käytettyjä lukio- ja ammattioppikirjoja myyvä verkkokauppa. Ostamalla kirjat käytettyinä säästää usein pitkän pennin – ja käytön jälkeen voi myydä kirjansa taas eteenpäin. Käytettyjen kirjojen ostaminen on paitsi edullista, myös ekologista. Ennen tilausta kannattaa tarkistaa, onko uusin Jamera alennuskoodi voimassa.

Jamera ( www.jamera.net ) on tunnettu myös kivijalkamyymälöistään, joita ketjulla on Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella ja Oulussa. Jameran valikoimista saat myös uudet oppikirjat, mikäli haluat ostaa kirjasi uutena tai haluaamaasi kirjaa ei löydy vielä käytettynä. Lukio- ja ammattioppikirjojen lisäksi kannattaa Jameran verkkokaupasta tiirailla myös pääsykoekirjoja.

Jameran verkkokaupassa voit maksaa verkkopankissa, Paytrail-maksulla, laskulla tai posti- tai bussiennakolla. Postikulut ovat 2-10 euroa, mutta ilmaiset heti maksettuihin, yli 100 euron tilauksiin. Palautus onnistuu 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, ja oikein tehtynä on asiakkaalle maksutonta.

Siirry Jamera-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.jamera.net )

Jamera alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Jamera verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Jamera kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *