Jerone

Jerone (eli jerone.fi) on miesten vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Jerone-nettikaupasta saat esimerkiksi tyylikkäät takit, farkut, t-paidat, kellot, kauluspaidat ja laukut. Ennen tilaamista kannattaa tarkistaa, onko uusin Jerone alennuskoodi voimassa.

Jerone ( jerone.fi ) on laadukkaaseen miestenmuotiin erikoistunut nettikauppa. Jerone-verkkokaupan suosituimpia merkkejä ovat esimerkiksi Converse, Scotch & Soda, Minimum, Superdry, Only & Sons, Ecko Unltd ja Antony Morato. Jatkuvasti ajan hermolla pysyvä valikoima pitää sisällään paljon myös sellaisia merkkejä, joiden ainoa maahantuoja Jerone on.

Tuotteilla on nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi, muuten toimituskulut ovat 4,90-6,90. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja asiakas maksaa palautuskulut (4,90), ellei tuote ole väärä tai virheellinen.

Siirry Jerone-verkkokaupan sivuille tästä >> ( jerone.fi )

Jerone alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Jerone verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Jerone.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Jerone.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Jerone kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *