Jotex

Jotex (eli jotex.fi) on sisustusverkkokauppa. Jotex.fi -osoiteesta löydät kauneimmat verhot, pussilakanat, koristetyynyt, kodintekstiilit ja muut sisustustarvikkeet. Ennen tilaamista kannattaa kurkistaa, olisiko uusin Jotex alennuskoodi voimassa.

Jotex-verkkokaupassa ( www.jotex.fi/ ) on myös tyynyjä, torkkupeittoja, mattoja, valaisimia ja erilaisia säilytysratkaisuja. Verkkokaupan sivuilla esitellään erilaisia sisustustyylejä, joista inspiroitua ja hakea ideoita myös omaan kotiin. Verkkokaupalla on myös oma ompelupalvelu, jos tarvitsee apua vaikkapa verhojen ompeluun.

Maksu verkkokaupassa käy luottokortilla, laskulla, tilillä tai käteisellä (noudettaessa). Tuotteilla on kahden viikon toimitusaika, toimituskulut ovat 5,20-8,10 euroa. Ruotsin suurin sisustusverkkokauppa Jotex on luotettava valinta, sillä se on toiminut jo vuodesta 1963.

Siirry Jotex-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.jotex.fi )

Jotex alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Jotex verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Jotex.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Jotex.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Jotex kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *