Kaalimato

Kaalimato.com eli Kaalimato-verkkokauppa on kotimainen erittäin suosittu aikuisten verkkokauppa. Tuotteet toimitetaan huomaamattomassa paketissa. Katso Kaalimato.com alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Kaalimato-nettikauppa ( www.kaalimato.com ) myy monipuolisesti aikuisten leluja, asusteita sekä elokuvia. Mm. seksileluja on tarjolla monipuolinen valikoima.

Kaikki tuotteet lähetetään ns. huomaamattomassa paketissa. Paketista ei voi ulkoapäin päätellä millään sen sisältöä. Tämä siksi, että herkimmänkään tilaajan ei tarvitse ujostella tilauksiensa kanssa, josko tuttu posteljooni tai naapurit kurkkisivat paketin tietoja. Tästä ei ole huolta, sillä kauppa tai tilatut tuotteet eivät ilmene pakkauksesta ulkoapäin.

Verkkokauppaan voi hankkia myös Kaalimato-lahjakortin. Maksun voi hoitaa pankkien verkkomaksuilla, luottokortilla sekä laskulla tai postiennakolla. Kaalimato.com:in tuotteilla on 14 vrk palautus- ja vaihto-oikeus lukuunottamatta intiimituotteiksi luokiteltavia tuotteita.

Siirry tästä Kaalimato.com -sivuille >> ( www.kaalimato.com )

Kaalimato alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Kaalimato verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

10% alennusta

Katso alennus »

Kaalimato.com tarjoaa naisten päivän kunniaksi valikoiman naisille suunnattuja tuotteita -10%

Tuotteita -50%

Katso alennus »

Kaalimato.com tarjousosastolla paljon tuotteita -50%

Tuotteet jopa -70%

Katso alennus »

Kaalimato.com alennusmyynnit: tuotteet jopa -70%

Black Friday: 50% alennusta tuotteista

Katso alennus »

Kaalimato tarjoaa nyt jopa 50% alennusta tuotteista Black Fridayn kunniaksi

Postikulut vain 1,90e

Katso alennus »

Kaalimadon tilausten postikulut vain 1,90e

10% alennusta yli 70€ ostoksista

AKQSN

Nyt saat Kaalimato alennuskoodilla 10% alennusta yli 70€ ostoksista

Postikulut vain 1,90e

Katso alennus »

Kaalimadon tilausten postikulut vain 1,90e

Kaalimato kokemuksia ja kommentoi

Vastaus kohteessa Kaalimato

  1. Ansku sanoo:

    Kiva verkkokauppa tämä Kaalimato. Löydetty kaikkea kivaa meille parisuhteeseen. Tuo pätee mitä lupaavat eli tulee huomaamattomassa paketissa. Kaikki lähetykset tulleet viimeistään luvattuna ajankohtana yleensä aiemminkin. Eli hyviä Kaalimato.com kokemuksia meillä 🙂

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *