Kimppadiili

Kimppadiili on MTV3 diili-palvelu, josta saat esimerkiksi ravintola-, liikunta-, verkkokauppa- ja muita ostoslahjakortteja noin 50- 60 %:n alennuksella. Tällä hetkellä palvelussa tarjolla diilejä isoimpiin kaupunkeihin kuten pääkaupunkiseutu, Turun alue, Tampeen alue, Lahden alue, Jyväskylän alue, Lappeenrannan seutu, Kuopion seutu sekä Oulun ja Vaasana alueet. Vaihtoehtoja on myös ’koko Suomi’, jolloin näät koko Suomea koskevia tarjouksia kuten alennuksia verkkokauppoihin ja kauppaketjuihin.

Kimppadiili ( www.kimppadiili.fi ) poikkeaa mm. CityDeal-palvelusta, niin että Kimppadiili.fi diilit kestävät yhtä vuorokautta pidempään. Ostajalla on näin enemmän aikaa tehdä ostopäätös. Koska Kimppadiili on MTV3:n palvelu, kanava mainostaakin Kimppadiiliä agressiivisesti sekä pyörittää Kimppadiili-ohjelmaa öisin TV:ssä.

Kimppadiilin ostaminen

Valitse haluamasi diili, tutustu ehtoihin ja klikkaa ’Osta nyt’-painiketta. Valitse määrä ja syötä omat tietosi, jos olet uusi Kimppdiilin käyttäjä. Kun olet maksanut diilin, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Diilitarjouksen päätyttyä sinulle lähetetään sähköpostisssa lahjakortti, jolla voit lunastaa diilin. Mikäli diiliä ei ole ostettu minimimäärää eli diili ei toteudu, sinulle palautetaan maksamasi rahat. Diilin toteutumatta jääminen on kuitenkin havaintojemme mukaan erittäin harvinaista.

Kimppadiilin käyttäminen

Kun lunastat diilin, kannattaa paikanpäällä kertoa heti diilistä, jotta yritys osaa kirjata diilin oikein. Kimppa Diili -diilin lunastamiseen tarvitset ainoastaan diilikoodin, et muuta.

Kimppadiili kokemuksia

Löydät täältä pian Kimppa Diili kokemuksia. Emme ole vielä ehtineet käyttää riittävän monta Kimppadiili-diiliä, jotta voisimme kertoa kokemuksista riittävän laajasti.

Kimppadiili kokemuksia ja kommentoi

8 vastausta kohteessa Kimppadiili

 1. Uimari sanoo:

  Ostin yhden diilin. Sillä sai 20 euron lahjakortin 10 eurolla. Sopi hyvin, koska muutenkin olisi tarvinnut ostaa ko tuotteita 🙂 Diili toimi luvatusti ja kaikki ok.

 2. Ansu sanoo:

  Kimppadiili on kyllä ehdottomasti mun suosikki näistä. Kiva katella illalla telkusta, että mitä vois tänään taas shopata jollai 70 prossan alella tai vastaavaa 🙂 Saisi vaa olla enemmän voita diilejä per päivä. Citydealillä on useampia päivässä ja löytyy helpommin sopiva.

 3. tontza sanoo:

  Offerium diilit mahtavia. Tänään näytti tulleen myös Satulatuoli -50% ovh hinnasta!
  Aivan mahtavaa!

 4. seija nieminen sanoo:

  ostin 2 tuntia kotisiivousta 31.8.2011 tampereen siivoukselta.
  nyt niillä on jo uusi diili,enkä minä ole saanut vielä aikaisempaakaan.
  mitä teen?

 5. Ninni sanoo:

  Ei mikään kympin veroinen kokemus ollut tämä Kimppadiili! Ostin lahjakortin ravintolaan aikeenani käyttää sen ensimmäisenä voimassaolopäivänä, mutta pöytävarausta tehdessä kävi ilmi, että todellinen ensimmäinen käyttöpäivä oli neljä päivää ehdoissa mainitun jälkeen. Asiakaspalvelu oli laiskan ja välinpitämättömän oloista sähköpostinvaihtoe tehdessä.

  Lopulta kaikki kuitenkin selvisi, kun kävi niin, että löysin kuin löysinkin pienellä präntätyn asiakaspalvelunumeron ja ihanan iloinen ja pirteä tyttö langan toisessa päässä suostui tilanteen kerratessani oitis laittamaan rahan takaisinmaksuun ja kauppa purettiin onnistuneesti. Kiitos tälle loistavalle asiakaspalvelijalle, hänen kanssaan käyty puhelu oli ainoa positiivinen juttu, mitä mieleen tästä palvelusta jäi.

 6. Teemu sanoo:

  Eipä toimi enää näin. Tarjoavat nykyään kuponkeja maksutta.

 7. Maija sanoo:

  Olen kaksi kuukautta odottanut ostamiani tuotteita.Asiakaspalvelusta käskettiin olla yhteydessä liikkeeseen mistä diili,sieltä vaan ei oikein tule vastausta yhteydenottoon.. 🙁

 8. Pia Lantto sanoo:

  Ostin 4.1.2014 kimppadiilistä diilin asunnon vuokraamisesta Helsingin keskustasta. Maksoin diilin ja yöpyä piti 22.2.2014. Avaimia mennessä hakemaan, huon eoli buukattu jo toiselle asukkaalle. Samoin sinne tuli myös toinen pari, joille ei ollutkaan tilaa vaikka varaus oli tehty ja maksettu. Travellers Home, aliarvoista palvelua nykyaikana.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *