Laatuvalaisin.fi

Laatuvalaisin (Laatuvalaisin.fi) on laadukkaita valaisimia myyvä kotimainen verkkokauppa. Valikoimasta löytyy laaja valikoima tunnettujen valaisinvalmistajien tuotteita. Katso Laatuvalaisin alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Laatuvalaisin-verkkokauppa ( www.laatuvalaisin.fi ) valikoima sisältää monia tunnettuja tuotemerkkejä kuten Philips, Trio, Innolux Design, Eseo, Eglo, Innosol, Keraplast, Massive, Lirio sekä Markslöjd Sweden.

Valikoimasta voi löytää suosittuja klassikkoja kuten Eero Aarnio, Lisa Johansson-Pape ja Yki Nummi valaisimia. Laatuvalaisin.fi -kaupasta löytyy myös kirkasvalolamput.

Verkkokaupassa käyvät hyvin monet maksutavat ja toimituksenkin voi valita Postin lisäksi Matkahuollon. Tuotteiden takuuajat valaisimilla ovat tyypillisesti 2 vuotta. Verkkokaupasta tilatut valaisimet ja muut tuotteet voi myös noutaa Laatuvalaisimen Helsingin tai Lahden noutopisteistä.

Siirry tästä Laatuvalaisin.fi -verkkokauppaan >> ( www.laatuvalaisin.fi )

Laatuvalaisin.fi alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Laatuvalaisin.fi verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Outlet

OUTLET10

Outlet-valaisimet -10%, alennuskoodilla OUTLET10 . Alennuskoodi voimassa 30.6.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Matrolight

LAATUMATRO

-20% Matrolight-valaisimista alennuskoodilla LAATUMATRO. Tarjous voimassa 31.5.2016 tai niin kauan kun tuotetta löytyy varastosta.

Alennukset jopa 70%

Katso alennus »

Laatuvalaisin tarjoaa tuotteita 20-70% alennuksella

Voimassa toistaiseksi

Eglo-valaisimet -20%

Katso alennus »

Laatuvalaisin.fi tarjoaa Eglo-valaisimet -20%

Laatuv

LAATUANETA

20% alennus Aneta-valaisimista.

Alennus on voimassa 31.12.2015 saakka tai niin kauan kun tuotetta löytyy varastosta.

Trio

LAATUTRIO

Alennuskoodilla LAATUTRIO Trio-valaisimet -20%. Alennuskoodi voimassa 30.11.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittä.

outlet

LAATUOUTLET

Outlet-valaisimien tyhjennysviikot: alennuskoodilla LAATUOUTLET, saa 20% alennuksen jo valmiiksi alennetuista OUTLET-kategorian tuotteista. Tarjous voimassa 17.10.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Matrolight

LAATUMATRO

Laadukkaat Matrolight-valaisimet -20%. Alennus voimassa 31.8.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Saat alennuksen Laatuvalaisin.fi verkkokaupassa aktivoimalla alennuskoodin LAATUMATRO.

Euli

EULI2015

Laadukkaat Euli-valaisimet -20%. Alennus voimassa 31.5.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Trio

LAATUTRIO

Alennus voimassa 30.4.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Markslöjd20

MLGSISUSTUS

Alennus koskee valaisinryhmiä: Markslöjd-sisustusvalaisimet.

Alennus ei koske kristalli-, kylpyhuone- ja ulkovalaisimia. Alennus voimassa 31.3.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Markslöjd-kylpyhuonevalaisimet -20%

MLGKYLPY

Laadukkaat Markslöjd-kylpyhuonevalaisimet -20%. Alennus voimassa 28.2.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennus koskee valaisin ryhmiä: Markslöjd-Kylpyhuonevalaisimet. Alennus ei koske kirstalli-, sisustus-, kylpyhuone ja ulkovalaisimia. Saat alennukselle verkkokaupassa aktivoimalla alennuskoodin MLGKYLPY.

Eglo-valaisimet -20%

LAATUEGLO2015

Laatuvalaisin.fi-verkkokaupassa Eglo-valaisimet -20% alennuksella. Alennus voimassa 7.2.2015 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Kaikki tilaukset -30%

black-friday

Laatuvalaisin alennuskoodilla kaikkiiin tilauksiin 30% alennusta.

-20% alennus valikoiduista valaisimista

LAATUSISUSTUS

Laatuvalaisin verkkokaupasta nyt -20% alennus Markslöjd valaisimista.

20 % alennus

LAATUSISUSTUS

Laatuvalaisin.fi-verkkokaupassa on tarjouksessa laadukkaat Markslöjd-sisustusvalaisimet -20%. Alennus voimassa 30.9.2014 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Alennus koskee valaisin ryhmiä: lattiavalaisimet, seinävalasiimet, riippuvalaisimet. Alennus ei koske kristalli-, kylpyhuone ja ulkovalaisimia.

Laatuvalaisin.fi kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *