Lehtiapaja

Lehtiapaja (eli lehtiapaja.fi) on lehtitilausten välittämiseen erikoistunut verkkokauppa. Lehtiapajan sivuilta löytää helposti uutta luettavaa koko perheelle sivuston erilaisten kategorioiden mukaan lajiteltuina: valikoimassa on niin harrastelehtiä, naistenlehtiä, ristikkolehtiä ja nuortenlehtiäkin. Ennen tilausta katso uusin Lehtiapaja alennuskoodi.

Lehtiapaja ( www.lehtiapaja.fi ) esittelee suosituimmat lehdet ja ajankohtaisimmat tarjoukset. Lehtiapajan hakukoneella on helppoa löytää myös läheisille (ja ei-niin-läheisille) sopiva lehti lahjaksi. Lehtiapaja tarjoaa niin kesto- kuin määräaikaistilauksiakin.

Lehtiapaja välittää lehtitilauksia kotimaahan. Vuodesta 1998 toiminut yritys pyrkii palvelemaan asiakkaita nopeasti ja luotettavasti. Vaihtuvien tarjousten lisäksi Lehtiapajan sivuilta löytyy erikseen edullisempien lehtien osio osastolta ”Lehdet alle 15€”. Sen lisäksi aina kannattaa katsoa uusin Lehtiapaja alennuskoodi.

Siirry Lehtiapaja-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.lehtiapaja.fi )

Lehtiapaja alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Lehtiapaja verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Fitnesstukku

FT20

Tilaa Lehtiapajasta lehti ja saat 20 % alennuksen Fitnesstukkuun! Lisää kassalla koodi FT20 ja saat tilausvahvistuksen mukana alekoodin!

Bangerhead

BH15

Tilamalla lehden saat -10 % alennuskoodin Bangerheadin verkkokauppaan! Lisäämällä kassalla koodin BH15 saa tilausvahvistukseen henkilökohtaisen alennuskoodin Bangerheadille. Etu koskee kaikkia Bangerheadin normaalihintaisia tuotteita. Kampanja on voimassa joulukuun loppuun.

Seiska 10 nroa 25 € + tilaajalahja (Arvo 39,90 €)

seiska

Seiska 10 nroa nyt vain 25 €! Huikea synttäritarjous voimassa 31.3.2015 asti. Valitse mieleisesti tilaajalahja (Arvo 39,90 €)

Voimassa vain uusille tilaajille.

Lehtiapaja kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *