Lemmikkistore

Lemmikkistore (eli lemmikkistore.fi) on lemmieläintarvikkeita myyvä verkkokauppa. Lemmikkistoren valikoimasta löydät tarvikkeet ja ruoan koirille ja kissoille. Lisäksi verkkokauppa myy tarvikkeita jyrsijöille, akvaarioon, kylttejä, tarroja, nimilaattoja ja tarhaelementtejä. Katso Lemmikkistore alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Lemmikkistoren verkkokauppa ( www.lemmikkistore.fi/ ) on suomalainen yritys. Palautus on aina ilmainen, mikä lisää luotettavuutta entisestään. Toimitus on ilmainen yli 25 euron tilauksiin ja kotiovelle asti ilmainen yli 139 euron tilauksiin (lukuunottamatta tarhoja ja koirankoppeja).

Lemmikkistore myy laadukkaita tuotteita ja heidän valikoimassaan on muun muassa seuraavat merkit: Eukanuba ja Royal Canin. Tilatessa kannattaa katsastaa, josko Lemmikkistore.fi alennuskoodi olisi voimassa.

Siirry Lensonin sivuille tästä >> ( www.lemmikkistore.fi/ )

Lemmikkistore alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Lemmikkistore verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Alekoodilla 2-22,5 % alennusta tilauksen koosta riippuen

EASTER2

Nyt saa alennuskoodilla 2-22,5 % alennusta tilauksesta ostoksen koosta riippuen

Alekoodilla ilmainen kissan- tai koiranherkku

EASTER69

Alekoodilla ilmainen Easter Egg kissan- tai koiranherkku yli 69 euron tilauksiin

Lemmikkistore kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *