Lindex

Lindex (eli lindex.com) on Lindex-ketjun verkkokauppa. Lindex on monelle tuttu kauniista vaatteistaan. Naisten vaatteet, asusteet, alusvaatteet ja myös lastenvaatteet löytyvät kaikki samasta osoitteesta. Ennen kuin viimeistelet tilauksesi, kannattaa kurkata olisiko uusin Lindex alennuskoodi voimassa.

Lindex ( www.lindex.com ) on osa Stockmann-konsernia. Lindex on noussut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista muotiyrityksistä. Pohjois-Euroopan lisäksi Lindexillä on liikkeitä myös muualla Euroopassa ja Lähi-Idässä. Vuodesta 1954 toimineella yrityksellä on pitkät perinteet, mutta vaatteet ovat silti jatkuvasti ajan hermolla.

Tuotteet voi noutaa maksutta myymälästä tai 4 euron hintaan postin toimipisteestä. Ostoksiin lisätään kahden euron käsittelykulu. Maksaa voi luottokortilla tai verkkopankissa. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Siirry Lindex-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.lindex.com )

Lindex alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Lindex verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

10€ alennusta yli 40€:lla tilatuista lastenvaatteista

KIDS

Lindex alennuskoodilla saat nyt lastenvaatteista 10 euron alennuksen, jos tilauksesi arvo on vähintään 40 euroa.

Lindex kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *