Lomamatkat

Lomamatkat (eli lomamatkat.fi) järjestää matkoja lukuisiin lomakohteisiin. Lomamatkat tarjoaa myös loistavan kotikenttäedun: pääset lähtemään matkaan jo kotikaupungistasi, sillä Lomamatkojen lennoille voi lähteä useista eri kaupungeista. Ennen matkanvarausta on syytä tarkistaa, onko uusin Lomamatkat alennuskoodi voimassa.

Lomamatkat ( www.lomamatkat.fi ) kuuluu pohjoismaiseen Primera Travel Group -matkanjärjestäjäkonserniin. Lomamatkat on Suomen viidenneksi suurin matkanjärjestäjä, ja matkatoimiston monipuoliseen tarjontaan kuuluu seuraavat maat: Bulgaria, Espanja, Kreikka, Kypros, Portugali, Turkki, Arabiemiirikunnat, Egypti, Israel, Kuuba, Malesia ja Thaimaa.

Lentoon pääsee lähtemään seuraavien kaupunkien lentokentiltä: Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Savonlinna, Tampere, Turku ja Vaasa. Matkan voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan: halusi sitten perhelomalle tai matkalle aikuiseen makuun, lepäämään tai löhöilemään, kannattaa tutkia Lomamatkojen tarjonta.

Siirry Lomamatkat-matkatoimiston sivuille tästä >> ( www.lomamatkat.fi )

Lomamatkat alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Lomamatkat verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Lomamatkat.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Lomamatkat.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Lomamatkat kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *