Lomarengas

Lomarengas on verkossa toimiva lomamökkien online-vuokrauspalvelu. Valittavana on lähes 4000 erilaista lomamökkiä ympäri Suomen. Katso Lomarengas alennuskoodi ja kokemuksia Lomarengas.fi verkkokaupasta.

Lomarengas-palvelusta ( www.lomarengas.fi ) voit vuokrata omia tarpeitasi vastaavan mökin kätevästi koska tahansa. Valitse haluamasi ajankohta ja etsi vapaana olevia mökkejä kunnan, maakunnan tai hiihtokeskuksen mukaan.

Lomarengas-haussa voi valita mökille haluamansa tähtiluokituksen välillä 1-5. On tärkeää myös laittaa hakuun yöpyjien määrä, aikuiset ja lapset erikseen. Halutessaan voi myös rajata mökkihakua makuuhuoneiden määrän mukaan. Tarkennetulla haulla voi lisätä mökkihakuun muita hakuehtoja, kuten takka, wc, suihku, internet ja syöttötuoli.

Mökin vuokraaja voi halutessaan ottaa palveluun yhteyttä ja ilmoittaa mökkinsä vuokrattavaksi. Varaaja voi mökin varausmaksun maksettuaan sopia mökin huoltajan kanssa saapumisesta ja avainten luovutuksesta.

Tutustu Lomarengas-palveluun paremmin täältä >> ( www.lomarengas.fi )

Lomarengas alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Lomarengas verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Lomarengas.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Lomarengas.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Lomarengas kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *