Lufthansa

Lufthansa.fi on Lufthansa-lentoyhtiön verkkokauppa, josta voi ostaa lennot yhtiön yli 410:een lentokohteeseen yli 100 maahan. Tämän lisäksi tarjolla on vielä laajempi Star Alliance -verkoston lentokohde- ja reittivalikoima. Katso Lufthansa alennuskoodi ja kokemuksia Lufthansa.fi lentolippuverkkokaupasta.

Lufthansa -verkkokauppa ( www.lufthansa.fi ) myy lentoliput lentoyhtiön lennoille. Lentoliput kerryttävät Miles & More -kanta-asiakasohjelman pisteitä sen sääntöjen mukaisesti. Parhaat tarjoukset ja Lufthansa alennus -edut ovat saatavilla suurien alennusmyyntiä aikana.

Lentoja varatessa kannattaa vertailla myös eri lähtöpäiviä. Mikäli on mahdollista lentää tiistai – torstai välillä, voi lentoja löytää merkittävästikin halvemmalla kuin perjantai – maanantai välillä lennettäessä. Juhlapäivät ja kausivaihtelut kannattaa myös huomioida.

Lufthansa alennuskoodi mahdollistaa hyvät säästöt lentoja varatessa. Se ja muut Lufthansa alennus-edut kannatta hyödyntää niiden ollessa voimassa.

Siirry tästä Lufthansan verkkokauppaan >> ( www.lufthansa.fi )

Lufthansa alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Lufthansa verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

BlackWeekend: Save 30€

Z091R36V6CL3

With the code you can save 30€* on your flight.

Lentoja nyt edullisesti

Katso alennus »

Katso uusimmat Lufthansa lentotarjoukset Offers&Ideas-osiosta ja löydä halvat lennot suosikkikohteisiin.

Lufthansa kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *