Mattotukku

Mattotukku (eli mattotukku.fi) on monipuolinen mattoihin erikoistunut verkkokauppa. Mattotukusta löydät kaikki kotiin tarvittavat eri tilojen matot samasta osoitteesta. Oli hakusessa sitten uusi matto olohuoneeseen tai vaikkapa parvekkeelle, kannattaa ensin tarkistaa, olisiko uusin Mattotukku alennuskoodi voimassa.

Mattotukun ( www.mattotukku.fi ) valikoimassa ovat esimerkiksi itämaiset matot, nukkamatot ja räsymatot. Mikäli haluaa päästä vieläkin edullisemmin, kannattaa kurkata myös outlet-osastolle. Mattoja voi etsiä verkkokaupan sivuilta myös niiden käyttötarkoituksen mukaan lajiteltuina.

Tuotteet toimitetaan alk. 3,90 euron hinnalla. Toimitusaika on tavallisesti maksimissaan kuusi päivää. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Maksu onnistuu joko verkkopankissa, laskulla tai erissä.

Siirry Mattotukun sivuille tästä >> ( www.mattotukku.fi )

Mattotukku alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Mattotukku verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

15% alennusta

kesä15

Nyt saat Mattotukku alennuskoodilla 15% alennusta normaalihintaisista tuotteista

Yli 200 € tilaukset -15%

VKCV 1416

Tilaa Mattotukku-verkkokaupasta vähintää 200 eurolla ja saat alennuskoodilla 15% alennuksen.

Alennuskoodilla -15% normaalihintaisista matoista

mattoale15

Mattotukku.fi tarjoaa nyt 15% alennusta kaikista normaalihintaisista matoista.

Mattotukku kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *