Members.com

Members.com on eksklusiivinen shopping-klubi. Members.comin jäsenet voivat ostaa laadukkaita tuotteita jopa 80% alennuksella tuotteen suositusmyyntihinnasta. Tarjoukset ovat voimassa tietyn aikaa ja ne vaihtuvat päivittäin. Ennen tilausta kannattaa tarkastaa, onko uusin Members.com alennuskoodi voimassa.

Members.com ( members.com ) tarjoukset ovat voimassa noin 4-7 päivää, mutta kannattaa silti olla nopea: tuotteet loppuvat usein nopeasti. Kampanjat alkavat kello 13. Monet kirjatuvatkin palvelun sivuille jo 12 jälkeen, jolloin tarjoukset eivät mene sivu suun.

Members.comin jäsenet voivat tienata rahaa kutsumalla ystäviään. Kun kutsuttu ystävä tekee ensimmäisen tilauksensa, saa kutsuja itselleen viiden euron arvosta Member Points -pisteitä, jotka toimivat alennuksen tavoin. Members.com on Pohjoismaiden johtava netissä toimiva shopping-klubi.

Siirry Members.com sivuille tästä >> ( members.com )

Members.com alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Members.com verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

5€ alennusta yli 50€ ostoksista

memberslaunch

Nyt saat Members.com alennuskoodilla 5€ alennusta yli 50€ ostoksista

Members.com kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *