Microsoft Store

Microsoft Store (eli microsoftstore.com) on Microsoft-tuotteiden verkkokauppa. Microsoft Store on oikea verkkokauppa, kun etsit hyödyllisiä ohjelmistoja: esimerkiksi Word, Excel ja PowerPoint löytyvät Microsoft Storesta. Ennen tilausta muista kuitenkin tarkistaa, onko uusin Microsoft Store alennuskoodi voimassa.

Microsoft Store ( www.microsoftstore.com ) myy sekä yksittäisiä ohjelmistoja että ohjelmistopaketteja, joiden avulla pääset käyttämään monia eri ohjelmistoja. Suurin osa tuotteista on suoraan ladattavissa omalle koneelle verkkokaupasta, osa tuodaan kotiinkuljetuksella.

Kotiinkuljetettavien tuotteiden toimitusaika vaihtelee 7-10 arkipäivän välillä. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Maksu taas onnistuu PayPalin avulla tai luottokortilla.

Siirry Microsoft Store -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.microsoftstore.com )

Microsoft Store alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Microsoft Store verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Microsoft.store alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Microsoft.store alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Microsoft Store kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *