Nimesi.fi

Nimesi.fi on nimikoruihin erikoistunut kotimainen verkkokauppa. Nimesi.fi -osoitteesta voit tilata nimikorun haluamallasi nimellä, erilaisia koruja muotikoruista rakkauskoruihin ja sisustusnimitarroja. Ennen tilausta kannattaa katsoa, olisiko uusin Nimesi.fi alennuskoodi voimassa.

Nimesi.fi ( nimesi.fi ) on tunnettu etenkin Sinkkuelämää-sarjan Carrie-fontilla tehdyistä koruista. Ole oman elämäsi Carrie ja tilaa oma nimesi Carrie-fontilla kirjoitettuna! Voit tilata nimesi myös japaninkielisillä merkeillä kirjoitettuna. Rakkauskoruissa voit kertoa koko maailmalle rakkaudestasi sydänkäpyseesi: nimenne ovat korussa rinnakkain sydämellä yhdistettynä.

Maksu onnistuu verkkopankissa, Everyday- tai Joustoraha-palvelun avulla, Visa-, Visa Electron -, Business Eurocard -ja Mastercard-korteilla. Tuotteet toimitetaan ilmaiseksi niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Tuotteilla on 12-22 päivän toimitusaika. Tuotteet ovat tilaustuotteita, joten niillä ei ole palautusoikeutta. Virheelliset tuotteet luonnollisesti voi kuitenkin palauttaa.

Siirry Nimesi.fi -verkkokaupan sivuille tästä >> ( nimesi.fi/ )

Nimesi.fi alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Nimesi.fi verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Nimesi.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Nimesi.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Nimesi.fi kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *