Norwegian

Norwegian on nopeasti kasvattunut suosiotaan kotimaisten matkailijoiden keskuudessa. Halvat lentoliput, uudet lentokoneet ja mm. langaton internet (osassa koneista) on tehnyt tehtävänsä. Katso Norwegian alennuskoodi ja kokemuksia.

Norwegian lentoyhtiö ( www.norwegian.com ) on norjalainen Finnairin osaksi omistama lentoyhtiö, joka on myös Norjan pörssissä. Norwegian lennot suuntautuvat yli 33 maahan ja 95 eri kohteeseen. Mukana on Euroopan suurimmat kaupungit sekä Lähi-idän merkittävimmät matkakohteet. Lähikohteista Norwegian lentää mm. Tukholmaan, Osloon ja Kööpenhaminaan. Norwegian.com lentää myös kotimaan lentoja. Tarjolla on mm. suorat lennot Helsinki – Rovaniemi ja Helsinki – Oulu.

Norwegianilla on jo pitkäaikaisia kokemuksia lentotoiminnasta. Sillä on jo yli 2500 henkilön henkilökunta eli pienestä yhtiöstä ei puhuta. Sen lennot keräsivät yhteensä yli 13 miljoonaa matkustajaa jo vuonna 2010.

www.norwegian.com

Norwegian alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Norwegian verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Talvialessa lennot alkaen 29€

Katso alennus »

Norwegian talvialessa on nyt lentoja alkaen vain 29€ suunta.

Lentäen Tukholmaan alkaen 29€

Katso alennus »

Norwegian tarjoaa nyt edulliset lennot Tukholmaan, hinnat alkaen vain 29 euroa suunta!

Lennot alkaen 39€

Katso alennus »

Norwegian-lennot nyt alkaen vain 39 €/ suunta.

Norwegian kokemuksia ja kommentoi

Vastaus kohteessa Norwegian

  1. bobb sanoo:

    Lentänyt useita kertoja jo. Siistit uudet koneet, penkit on ollut uutta mallia eli on enemmän jalkatilaa. Langaton netti (kaikissa Norwegian koneissa ei vielä ole) on hyvä lisä.

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *