Offerium

Offerium on Sanoman diili-palvelu. Se listaa ravintola-, kauneus-, terveys-, liikunta-, tapahtuma, verkkokauppa- ja ostos-aiheisia diilejä. Diilit keskittyvät vielä toistaiseksi isompiin paikkakuntiin pääasiassa, mutta myös koko maata koskevia tarjouksia löytyy palvelusta.

Offerium ( www.offerium.fi ) oli aluksi aluksi yksityisesti omistettu start-up palvelu, jonka Sanoma News osti. Nykyään palvelua pyörittää mm. Helsingin Sanomista ja Iltasanomista tuttu Sanoma.

Offerium-diilin ostaminen

Etsi haluamasi diili ja napsauta Lue lisää ja osta-painiketta., jonka jälkeen valitse kappalemäärä ja paina siirry maksamana. Diilin ostaminen Offerium.fi-palvelusta on siis yksinkertaista ja helppoa. Kun olet maksanut diilin, saat diilitositteen sähköpostiin tai puhelimeesi. Offerium-diilit ovat käytettävissä yleensä heti oston jälkeen.

Offerium-diilin käyttäminen

Kun lunastat diilin, kannattaa paikanpäällä kertoa heti diilistä, jotta yritys osaa kirjata diilin oikein. Offeriumin diilin lunastamiseen tarvitset ainoastaan diilikoodin, et muuta.

Offerium kokemuksia

Palaamme kokemuksiin piakkoin. Olemme ostaneet muutaman Offerium-diilin, mutta emme ole ehtineet vielä käyttää niitä kaikkia.

Offerium kokemuksia ja kommentoi

11 vastausta kohteessa Offerium

 1. hanna sanoo:

  Olen ostanut kahviladiilin. Toimi luvatusti ja hyvää oli.

 2. nimimerkki Pettynyt sanoo:

  Kampaamo Elements diilin piti sisältää yksilöllisen hiusten leikkauksen upeassa miljöössä ”jossa julkkiksetkin käyvät”, värjäyksen, hiuspohjan hieronnan ja muotoilun.
  Menin käyttämään diilin varaamallani ajalla suurin odotuksin.
  Sain värjäyksen, hiusten leikkauksen joka oli lähinnä latvojen tasaus, hoitoaineen levityksen joka toimitti ilmeisesti diilin lupaamaa ”hierontaa”, pikaisen kuivauksen kesken hiusten leikkausta ja lopuksi pyynnöstä pienen suihkauksen lakkaa. Ei tietoakaan muotoilutuotteista tai föönauksesta, joita minun hiukseni tarvitsevat ehdottomasti. Onneksi en ollut sopinut menoa tämän jälkeen, koska jo matka pysäköintihalliin
  nolotti.

  Halvalla ei saa hyvää olisi ollut osuvampi mainoslause tälle diilille!

 3. juhani paloheimo sanoo:

  Täyttä huijausta.
  Ostin ja maksoin kellon Offeriumista. Kelloa ei koskaan tullut ja Offerium ilmoittaa ettei se vastaa saako tavaran vai ei. Kuvittelin että Sanoma oy tekee diilistä turvallisen mutta mitä vielä. jp

 4. Marko Mäenpää sanoo:

  Kannattaa katsoa mitä ostaa, esimerkiksi nyt on kesto ”diilinä” sports mask – talviurheilumaski. Myyjänä pelkkä sähköpostiosoite, ei mikään liike tai nettikauppa. 9,95€ normi 30€. Mihinköhän tämä ovh perustuu? Ko tuotetta ei koskaan ja ikinä missään ole myyty 30€. Ko maskeja saa netistä tilattua alle 2$ kappale ja vielä kerrotaan, että haisevat pahalle aluksi. Jos ainoa myyntikanava on tämä diili, niin vähän kusetuksen makua.

  Toisaalta on ollut hyviä ravintoladiilejä, kuten wrong noodle barin diili, kun siellä muutenkin käyn.

 5. Irene Niemi sanoo:

  3.9.2012 oli Offeriumissa Geelikynnet LCN-tuotesarjalla Lähde Spring Hämeentie 10 Helsinki 35 €. Ostin diilin, varasin ajan ja sain 7.11.2012 kello 16.30. Menin paikalle
  10 min. ennen aikaa, liike pimeänä, ovet lukossa, soitin meni vastaajaan, odotin 15 min ja soitin uudetaan vastaajaan, lähdin pois hytisemästä porttikäytävästä ja vielä kotimatkalla laitoin tekstarin. Mitään vastausta en ole saanut, ajoin autollakin tämän takia yhteensä 100 km. Onko muilla kokemuksia tästä?

 6. Martti Partanen sanoo:

  Tuotetta en ole saanut, vaikka tilatessa maksoin , eikä puhelinnumero vastaa minne otan yhteyttä ja millä?

 7. Mari Torkko sanoo:

  Offerium ei todellakaan turvaa asiakkaan oikeutta (vaikka juuri näin voisi luullakin asioidessaan suomalaisen Sanoma Newsin kanssa), sillä itse ostin Offeriumin kautta noita useampaan kertaan markkinoituja Oral B -yhteensopivia vaihtopäitä. Tuote oli aivan täyttä p*skaa, värinää ja tärinää oli vain vähän ja se vähäinenkin liike loppui hammasharjasta 3 päivän käytön jälkeen. Vika sama kaikissa harjoissa. Pyysin palauttamaan rahat käyttämättömästä lahjakortista, ennen kuin lahjakortti oli mennyt vanhaksi ja purkamaan jo tehdyn kaupan. Neuvoivat vaan ottamaan yhteyttä tuotteen myyjään. Tuloksettomien yhteydenottoyritysten jälkeen Offeriumista todettiin vain, että eivät he voi asialle mitään. Täyttä kusetusta siis koko homma. En todellakaan enää osta heidän kauttaan yhtään mitään.

 8. tuomo juntunen sanoo:

  ostin sportmask-talviurheilu maskin.sai paketin postissa tänään n.12 aikoihin.kokeilin maskia peilin edessä 30s-1 min.ajan menin hajusta sekaisin.nyt viellä 8 tunnin jälkeen olo sekava.en suosittele kenellekkään kyseistä tuotetta.toimitan tuotteen tutkittavaksi suoja-aineen selvittämiseksi.myyjä jemina.fi heinola kertoi et neopreeni haisee.tuote haisi lähinä petroolille tai lamppu öljylle.

 9. Pirkko Lindberg sanoo:

  Olen ollut jalkahoidossa 2 kertaa. Aika piti paikkansa molemmilla kerroilla ja hoito oli hyvä, menen toistekin. Ulkomaalainen poika suoritti hoidon. Myös kampaaja oli ulkomaalainen. Paikka oli Bonita Fredrikinkatu 60.

 10. Raimo Lantee sanoo:

  Millä saan tämän Offerium sähköpostin poistettua koneelta ?? Joka päivä tulee uutta vaikka olen laittanut kaikki estot päälle. En ole tällaista palvelua tilannut enkä hyväksynyt. Ellei myyjää voi tavoittaa eikä kellään ole vastuuta tuotteista eikä Sanoma Oy vastaa mistään en todellakaan tilaa mitään vaikka olisi minkälainen tarjous .

 11. riitta sanoo:

  Olen tilannut pari kertaa. Ensimmäinen oli varsin onnistunut, mutta…. menin sitten ns. halpaan ja tilasin kynsistudiosetin. Sitä joutui odottamaan 6 viikkoa ja jo heti eka vilakisulla näki, että tuote ei todellakaan ole hintansa arvoinen 69€ ja sitä en muista kuinka suuri ETU diilistä oli. Pakkasin tuotteen samantien palutukseen. Odotan jännityksellä saanko rahani takaisin. tsekkasin sitten ebayn sivuja yllätys, yllätys, sama tuote maksoi siellä 25€ !!

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *