Omalaina

Omalaina -lainapalvelu kilpailuttaa lainat eri lainapalvelujen kesken. Lainapäätös annetaan heti ja rahat maksetaan tilille nopeasti. Katso Omalaina kokemuksia ja lue lisätietoja lainapalvelusta.

Omalaina.fi -lainojen kilpailutuspalvelu ( www.omalaina.fi ) on kotimainen erityisesti kulutusluottojen kilpailuttamiseen keskittynyt palvelu. Tarjolla on 100 – 3000 euron lainat, joiden laina-aika on 1 vuodesta aina 5 vuoteen (tämä vertailuhetkellä, tarjonta voi olla laajentunut).

Omalaina lainahakemus täytetään sivustolla syöttämällä omat tiedot, tulot ja menot sekä pankkitilin numero uudessa IBAN-muodossa. Palvelu käyttää vahvaa salausta, joten lainanhakijan tiedot ovat hyvin turvassa. Palvelun sivustolla löytyy lisää kokemuksia Omalaina -palvelusta sekä tietoa tarkemmin lainanhakemisprosesista.

Tiivistettynä palvelu toimii seuraavasti:
1. Täytä lainahakemus Omalainan sivustolla.
2. Saat lainapäätöksen heti, allekirjoita laina verkkopankkitunnuksilla
3. Saat rahat tilillesi nopeasti, vähintään 24 tunnin sisällä, yleensä nopeammin.

Siirry tästä Omalaina.fi -palvelun sivustolle ( www.omalaina.fi )

Omalaina alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Omalaina verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Omalaina kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *