ON24

ON24 huonekalujen verkkokauppa (on24.fi) on yl 10 000 tuotteen valikoiman huonekaluja myyvä verkkokauppa. Tarjolla on myös paljon muita sisustustuotteita. Katso ON24 alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

ON24.fi nettikaupasta ( www.on24.fi ) löytyy kalusteet ja sisutustuotteet kodin kaikkiin huoneisiin. Olipa kyseessä sitten keittiö, olohuone, makuuhuone, työhuone, lastenhuone, kylpyhuone tai vaikkapa sauna. Kyllä, verkkokaupasta löytyävät myös kodin pienkoneet ja vaikkapa sähkökius saunaan. Valikoimassa ovat luonnollisesti niin sängyt (myös pinnasängyt ja lasten sängyt), sohvat, laatikostot, kaapit, lipastot sekä paljon erilaisia sisustustuotteita.

ON 24 aloitti alunperin toimintansa vuonna 2001 ja siitä yritys onkin kasvanut merkkittäväksi verkkokauppatoimijaksi. Monet valikoiman tuotemerkeistä ovat hyvin tunnettuja, mutta mukana on myös erittäin paljo mm. Keski-Euroopasta huonekaluja, joita muuten ei Suomesta oikein saa. Niinpä ON24-verkkokauppa onkin todellinen sisustajan unelma.

On24 takuu on tuotteille vähintään 1 vuosi, mutta joillain tuotteilla se on tätä pidempi. Löydät takuutiedot sekä toimitusajan ja valittavana olevan toimistutavan sekä toimituskulut tuotteen varsinaisista tuotetiedoista tai tilausvaiheessa ennen ostopäätöstä.

Siirry ON24.fi sivuille tästä >> ( www.on24.fi )

ON24 alennuskoodi

Käytä alennuskoodi ON24 verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

15€ kanta-asiakastilille

KDNLLXM

On24 alennuskoodilla 15€ kanta-asiakastilille

ON24 kokemuksia ja kommentoi

Vastaus kohteessa ON24

  1. antsu sanoo:

    Valikoima ainakin tuolla on hyvä. Ei taida muu kuin on24 sisustustavaratalo tarjota moista valikoimaa 😀 Liekö edes ikea 🙂

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *